Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Corak Penggunaan Baru

Descry Taiwan Exhibition

Corak Penggunaan Baru Pameran, di Mountain Alishan, sebuah tarikan pelancongan terkenal di Taiwan, menggabungkan seni dengan industri teh tradisional Taiwan. Kerjasama antara bahagian dalam pameran ini dapat membawa modul perniagaan baru. Pada setiap pakej, pelancong dapat melihat ungkapan yang berbeza yang menyampaikan tema yang sama, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Tenggelam dalam pemandangan indah Taiwan, pengunjung akan mempunyai pemahaman yang lebih mendalam mengenai budaya dan industri teh Taiwan.

Alat Pemadam Api Dan Tukul Pelarian

FZ

Alat Pemadam Api Dan Tukul Pelarian Peralatan keselamatan kenderaan adalah mustahak. Alat pemadam api dan tukul keselamatan, gabungan keduanya dapat meningkatkan kecekapan melarikan diri anggota ketika kemalangan kereta berlaku. Ruang kereta terhad, jadi peranti ini dirancang agar cukup kecil. Ia boleh diletakkan di mana sahaja dengan kereta persendirian. Alat pemadam api kenderaan tradisional digunakan sekali sahaja, dan reka bentuk ini dapat menggantikan pelapik dengan mudah. Cengkaman yang lebih selesa, senang digunakan oleh pengguna.

Pengaktifan Acara

The Jewel

Pengaktifan Acara Kotak Perhiasan 3D adalah ruang runcit interaktif yang mengundang orang ramai untuk menggunakan teknologi terkini dalam percetakan 3D dengan membuat barang kemas mereka sendiri. Kami dijemput untuk mengaktifkan ruang dan segera berfikir - bagaimana kotak perhiasan dapat lengkap tanpa permata yang dipesan lebih dahulu di dalamnya? Hasilnya adalah patung kontemporari yang menghasilkan prisma warna yang merangkumi keindahan cahaya, warna dan bayangan pantulan.

Robot Bergerak Autonomi

Pharmy

Robot Bergerak Autonomi Robot navigasi autonomi untuk logistik hospital. Ini adalah sistem perkhidmatan produk untuk melakukan penghantaran yang selamat dan selamat, mengurangkan peluang profesional kesihatan untuk terdedah kepada penyakit, menahan penyakit wabak antara kakitangan hospital dan pesakit (COVID-19 atau H1N1). Reka bentuknya membantu menangani penghantaran hospital dengan akses dan keselamatan yang mudah, menggunakan interaksi pengguna yang tidak rumit melalui teknologi yang mesra. Unit robot mempunyai keupayaan untuk bergerak secara autonomi ke persekitaran dalaman dan mempunyai aliran yang diselaraskan dengan unit yang serupa, dapat melakukan kerja sama pasukan robot.

Diffusor Aroma Pintar

Theunique

Diffusor Aroma Pintar Gaharu jarang dan mahal. Aromanya hanya dapat diperoleh dari pembakaran atau pengekstrakan, digunakan di dalam rumah dan diberikan oleh beberapa pengguna. Untuk mengatasi batasan ini, diffusor aroma pintar dan tablet gaharu buatan tangan semula jadi dibuat setelah usaha 3 tahun dengan lebih daripada 60 reka bentuk, 10 prototaip dan 200 eksperimen. Ini menunjukkan model perniagaan baru yang mungkin dan menggunakan konteks untuk industri gaharu. Pengguna hanya boleh memasukkan diffusor di dalam kereta, menyesuaikan waktu, ketumpatan dan pelbagai aroma dengan mudah dan menikmati aromaterapi yang mengasyikkan ke mana sahaja mereka pergi dan bila-bila masa mereka memandu.

Mesin Juicer Automatik

Toromac

Mesin Juicer Automatik Toromac direka khas dengan penampilannya yang hebat untuk membawa cara baru untuk memakan jus oren yang baru diperah. Dibuat untuk pengambilan jus maksimum, ini adalah untuk restoran, kafetaria dan pasar raya dan reka bentuk premiumnya membolehkan pengalaman mesra memberikan rasa, kesihatan dan kebersihan. Ia memiliki sistem inovatif yang memotong buah secara menegak dan menekan bahagiannya dengan tekanan putar. Ini bermakna prestasi maksimum dicapai tanpa menekan atau menyentuh cengkerang.