Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel ini terletak di dalam tembok Kuil Dai, di dasar Gunung Tai. Matlamat para pereka adalah untuk mengubah reka bentuk hotel untuk memberikan para tetamu tempat penginapan yang tenang dan selesa, dan pada masa yang sama, membolehkan para tetamu mengalami sejarah dan budaya unik kota ini. Dengan menggunakan bahan-bahan sederhana, nada ringan, pencahayaan lembut, dan karya seni yang dipilih dengan teliti, ruang itu menampilkan rasa sejarah dan kontemporari.

Simulator Untuk Pengendali Forklift

Forklift simulator

Simulator Untuk Pengendali Forklift Simulator untuk pengendali forklift dari Sheremetyevo-Cargo adalah mesin khas yang direka untuk latihan dan pemeriksaan kelayakan pemandu forklift. Ia mewakili kabin dengan sistem kawalan, tempat duduk dan layar panorama lipat. Bahan badan simulator utama adalah logam; terdapat juga unsur plastik dan lapisan ergonomik yang diperbuat daripada busa poliuretana yang tidak terpisahkan.

Pameran

City Details

Pameran Pameran penyelesaian reka bentuk untuk elemen hardscape Detail Bandaraya diadakan dari 3 Oktober hingga 5 Oktober 2019 di Moscow. Konsep lanjutan elemen hardscape, taman sukan dan permainan, penyelesaian pencahayaan dan objek seni bandar yang berfungsi dipersembahkan di kawasan seluas 15 000 meter persegi. Penyelesaian yang inovatif digunakan untuk mengatur kawasan pameran, di mana malah terdapat barisan pameran, malah dibina model miniatur bandar dengan semua komponen tertentu, seperti: alun-alun kota, jalan-jalan, taman umum.

Rumah Kediaman

Brooklyn Luxury

Rumah Kediaman Diilhamkan oleh semangat pelanggan untuk kediaman bersejarah yang kaya, projek ini mewakili penyesuaian fungsionalisme dan tradisi dengan maksud masa kini. Oleh itu, gaya klasik dipilih, disesuaikan dan digayakan dengan reka bentuk kontemporari dan teknologi moden, bahan-bahan baru yang berkualiti telah menyumbang kepada penciptaan projek ini - permata sejati New York Architecture. Perbelanjaan yang dijangkakan akan melebihi 5 juta dolar Amerika, akan menawarkan premis untuk mewujudkan dalaman yang bergaya dan mewah, tetapi juga berfungsi dan selesa.

Corak Penggunaan Baru

Descry Taiwan Exhibition

Corak Penggunaan Baru Pameran, di Mountain Alishan, sebuah tarikan pelancongan terkenal di Taiwan, menggabungkan seni dengan industri teh tradisional Taiwan. Kerjasama antara bahagian dalam pameran ini dapat membawa modul perniagaan baru. Pada setiap pakej, pelancong dapat melihat ungkapan yang berbeza yang menyampaikan tema yang sama, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Tenggelam dalam pemandangan indah Taiwan, pengunjung akan mempunyai pemahaman yang lebih mendalam mengenai budaya dan industri teh Taiwan.

Alat Pemadam Api Dan Tukul Pelarian

FZ

Alat Pemadam Api Dan Tukul Pelarian Peralatan keselamatan kenderaan adalah mustahak. Alat pemadam api dan tukul keselamatan, gabungan keduanya dapat meningkatkan kecekapan melarikan diri anggota ketika kemalangan kereta berlaku. Ruang kereta terhad, jadi peranti ini dirancang agar cukup kecil. Ia boleh diletakkan di mana sahaja dengan kereta persendirian. Alat pemadam api kenderaan tradisional digunakan sekali sahaja, dan reka bentuk ini dapat menggantikan pelapik dengan mudah. Cengkaman yang lebih selesa, senang digunakan oleh pengguna.