Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Cafe

& Dough

Reka Bentuk Dalaman Cafe Pelanggan ini beribu pejabat di Jepun dengan 1,300 kedai jenama kedai donat, dan Dough adalah jenama kafe yang baru dikembangkan dan merupakan kedai pertama yang membuat pembukaan. Kami menyoroti kekuatan yang dapat diberikan oleh pelanggan kami dan kami mencerminkannya ke dalam reka bentuk. Dengan memanfaatkan kekuatan pelanggan kami, salah satu ciri utama kafe ini adalah hubungan antara kaunter pembelian dan dapur. Dengan memasang tembok dan tingkap yang seimbang, pelanggan kami pandai dengan gaya operasi ini, akan membuat pelanggan mengalir dengan lebih lancar.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro adalah dewan Bar dan Makanan terhad selama tiga tahun, yang bertujuan untuk memupuk pertukaran budaya dengan tema masakan Sepanyol dan Jepun. Semasa mengunjungi Barcelona yang sibuk, penambahan kota yang indah dan interaksi dengan orang-orang ceria, murah hati di Catalonia telah memberi inspirasi kepada reka bentuk kami. Daripada bersikeras untuk menghasilkan semula, kami fokus pada penyetempatan sebahagian untuk menangkap keaslian.

Restoran Bar

IL MARE

Restoran Bar Kami mengadopsi konsep "reka bentuk yang dapat dipotong dan ditampal" di restoran ini. Untuk mengendalikan pelbagai restoran, sangat berguna untuk menggunakan reka bentuk gabungan protean. Sebagai contoh, bentuk lengkungan yang menghubungkan tiang dan siling akan menjadi satu bahagian dari reka bentuk dan pasti akan berada jauh di atas bangku atau kaunter bar. Secara semula jadi, ini hanya boleh digunakan untuk memecah-belahkan suasana. Sebenarnya, tiga lagi restoran telah siap dibina, dan "reka bentuk yang dapat dipotong dan ditampal" ini memberikan kesan yang baik.

Restoran

George

Restoran Konsep George adalah & quot; tempat makan yang dirancang bersama dengan kenangan pelanggan. & Quot; Ini adalah tempat yang dapat dinikmati oleh orang-orang dengan santai setiap hari, seperti pesta makan dan minum, menghargai budaya Amerika dan sejarah seni bina moden ketika pelanggan tinggal di New York. Oleh itu, restoran ini secara keseluruhannya dibina berdasarkan gambar restoran warisan di New York, bangunan tambahan dibuat sedikit demi sedikit, menunjukkan latar belakang sejarah. Ini untuk memasukkan konsep yang disebutkan di atas dan kami telah berjaya memaksimumkan potensi bangunan ini.

Reka Bentuk Dalaman

CRONUS

Reka Bentuk Dalaman Lounge bar ahli ini menargetkan para eksekutif yang berminat menghabiskan malam bandar yang bergaya. Sudah tentu anda akan merasakan sesuatu yang istimewa dan luar biasa bagi mereka yang ingin menjadi ahli dan yang bersedia menggunakan bar ini. Lebih-lebih lagi apabila anda mula menggunakan di sini, kebolehgunaan dan keselesaan akan sangat penting bagi bentuk operasi. Anda mungkin menganggap kedua-dua aspek yang disebutkan di atas agak aneh, dan memberikan sentuhan yang tepat, adalah cabaran kami. Sesungguhnya, "dua aspek" ini adalah kata kunci untuk merancang ruang bar ini.

Restoran Cutlet Jepun

Saboten Beijing the 1st

Restoran Cutlet Jepun Ini adalah rangkaian restoran cutlet Jepun yang disebut "Saboten", restoran unggulan pertama di China. Deformasi tradisi kami dan penyetempatan yang baik sangat penting untuk menjadikan budaya Jepun lebih mudah diterima oleh negara asing. Di sini, melihat visi rantai restoran masa depan, kami membuat reka bentuk yang akan menjadi manual berguna ketika meluas ke China dan juga di luar negeri. Kemudian, salah satu cabaran kami adalah memahami pemahaman yang tepat tentang "gambar Jepun" yang disukai oleh orang asing. Kami memberi tumpuan terutamanya pada "Jepun tradisional". Kami berusaha untuk menggabungkannya.