Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tayar Transformatif

T Razr

Tayar Transformatif Dalam masa terdekat, pembangunan pengangkutan elektrik sedang berkembang. Sebagai pengeluar alat ganti kereta, Maxxis terus memikirkan bagaimana ia dapat merancang sistem pintar yang layak yang dapat mengambil bahagian dalam tren ini dan bahkan membantu mempercepatnya. T Razr adalah tayar pintar yang dibangunkan untuk keperluan. Sensor terbina dalamnya secara aktif mengesan keadaan pemanduan yang berbeza dan memberikan isyarat aktif untuk menukar tayar. Tapak diperbesar meregangkan dan mengubah kawasan hubungan sebagai tindak balas kepada isyarat, oleh itu meningkatkan prestasi daya tarikan.

Piano Hibrid Mewah

Exxeo

Piano Hibrid Mewah EXXEO adalah Piano Hibrid Elegant untuk ruang kontemporari. Bentuknya yang unik merangkumi gabungan tiga dimensi gelombang bunyi. Pelanggan dapat menyesuaikan sepenuhnya piano mereka agar selaras dengan persekitarannya sebagai karya Seni Dekorasi. Piano berteknologi tinggi ini terbuat dari bahan eksotik seperti Carbon Fiber, Leather Automotive premium dan Aluminium gred Aerospace. Sistem pembesar suara papan suara maju; mencipta semula piano Grand yang dinamik luas melalui sistem suara pembesar suara 200 Watt, 9. Bateri terpasang khasnya membolehkan piano melakukan sehingga 20 jam dengan sekali cas.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites terletak di penempatan Nikiti, Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Kompleks ini terdiri daripada tiga unit dengan dua puluh suite dan kolam renang. Unit bangunan menandakan bentuk cakrawala ruang yang mendalam sambil menawarkan pemandangan optimum ke laut. Kolam renang adalah inti antara penginapan dan kemudahan awam. Kompleks perhotelan merupakan mercu tanda di daerah ini, sebagai cangkang ekstrovert dengan kualiti dalaman.

Pensteril Uv

Sun Waves

Pensteril Uv SunWaves ialah pensteril yang mampu menghapuskan kuman, kulat, bakteria dan virus dalam masa 8 saat sahaja. Direka bentuk untuk memecahkan beban bakteria yang terdapat pada permukaan seperti cawan kopi atau piring. SunWaves telah dicipta dengan mengambil kira nasib buruk tahun COVID-19, untuk membantu anda menikmati gerak isyarat seperti minum teh di kafe dengan selamat. Ia boleh digunakan dalam persekitaran profesional dan rumah kerana dengan gerak isyarat mudah ia mensterilkan dalam masa yang singkat melalui cahaya UV-C yang mempunyai jangka hayat yang panjang dan penyelenggaraan yang minimum, juga membantu mengurangkan bahan pakai buang.

Anugerah

Nagrada

Anugerah Reka bentuk ini direalisasikan untuk menyumbang kepada normalisasi kehidupan semasa pengasingan diri, dan untuk mencipta anugerah khas untuk pemenang kejohanan dalam talian. Reka bentuk anugerah itu mewakili transformasi Pawn menjadi Ratu, sebagai pengiktirafan terhadap kemajuan pemain dalam catur. Anugerah itu terdiri daripada dua figura leper, Ratu dan Pajak, yang disisipkan antara satu sama lain kerana slot sempit membentuk satu cawan. Reka bentuk anugerah ini tahan lama terima kasih kepada keluli tahan karat dan mudah untuk diangkut kepada pemenang melalui pos.

Penyangkut Baju

Linap

Penyangkut Baju Penyangkut pakaian yang elegan ini memberikan penyelesaian kepada beberapa masalah terbesar - kesukaran memasukkan pakaian dengan kolar sempit, kesukaran menggantung seluar dalam dan ketahanan. Inspirasi untuk reka bentuk datang dari klip kertas, yang berterusan dan tahan lama, dan bentuk terakhir dan pilihan bahan adalah disebabkan oleh penyelesaian kepada masalah ini. Hasilnya adalah produk hebat yang memudahkan kehidupan harian pengguna akhir dan juga aksesori yang bagus untuk kedai butik.