Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalendar Ladang adalah kalendar haiwan kertas kitset. Berkumpul sepenuhnya menjadikan ladang miniatur yang menyenangkan lengkap dengan enam haiwan yang berbeza.

Nama Projek : good morning original calendar 2012 “Farm”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.