Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Identiti Visual

ODTU Sanat 20

Reka Bentuk Identiti Visual Untuk tahun ke-20 ODTU Sanat, festival seni yang diadakan setiap tahun oleh Universiti Teknikal Timur Tengah, permintaannya adalah untuk membina bahasa visual untuk menonjolkan 20 tahun festival tersebut. Seperti yang diminta, festival ke-20 ini ditekankan dengan mendekatinya seperti karya seni yang dilindungi untuk dilancarkan. Bayangan lapisan berwarna yang sama yang membentuk nombor 2, dan 0 mencipta ilusi 3D. Ilusi ini memberikan rasa lega dan bilangannya kelihatan seperti meleleh ke latar belakang. Pilihan warna yang terang menghasilkan kontras yang halus dengan ketenangan bergelombang 20.

Kayu Wiski Malbec

La Orden del Libertador

Kayu Wiski Malbec Cuba menggabungkan unsur-unsur berbeza yang merujuk pada nama produk, reka bentuknya memperkuatkan mesej yang dicadangkannya. Ia memancarkan gambar yang menarik dan menarik. Ilustrasi kondor yang menantang yang memaparkan sayapnya, menunjukkan rasa kebebasan, bersambung dengan pingat simetri dan sugestif, ditambahkan pada ilustrasi latar dengan pemandangan khayalan yang membawa puisi ke reka bentuk, menghasilkan kombinasi yang ideal untuk menyampaikan mesej yang diinginkan. Palet warna yang tenang memberikan ciri eksklusif dan penggunaan tipografi untuk produk tradisional dan bersejarah.

Pil Ganja Yang Disuntik

Secret Tarts

Pil Ganja Yang Disuntik Pembungkusan Secret Tarps dibuat dalam gaya retro / vintaj moden yang dimodenkan dengan rasa nota sekolah lama sehingga jangkaan sentuhan master-apoteker dapat menarik pelanggan dari pandangan pertama dan kemudian sementara pemerhatian terperinci mengenai elemen reka bentuk utama dikodkan ke dalam struktur holistik yang memindahkan titik pemasaran utama: produk ini dikembangkan oleh syarikat profesional kraf ahli farmasi dan mengandungi resipi rahsia ahli farmasi buatan tangan di dalamnya.

Aplikasi Mudah Alih

Akbank Mobile

Aplikasi Mudah Alih Reka bentuk baru aplikasi Akbank Mobile memberikan perspektif baru dari segi pengalaman perbankan sosial, pintar, bukti masa depan dan bermanfaat. Dengan reka bentuk kawasan yang diperibadikan di halaman utama, pengguna dapat melihat pandangan pintar untuk meringankan kehidupan kewangan mereka. Juga, dengan pendekatan reka bentuk baru ini, transaksi perbankan tradisional menggunakan bahasa pengguna dengan visual lakaran kenalan, aliran tindakan dan konsep yang dipermudah.

Patung Awam

Bubble Forest

Patung Awam Bubble Forest adalah patung awam yang terbuat dari keluli tahan karat tahan asid. Lampu ini diterangi dengan lampu LED RGB yang dapat diprogramkan yang membolehkan patung tersebut mengalami metamorfosis yang luar biasa ketika matahari terbenam. Ia dibuat sebagai refleksi kemampuan tanaman menghasilkan oksigen. Hutan judul terdiri daripada 18 batang / batang keluli yang diakhiri dengan mahkota dalam bentuk konstruksi sfera yang mewakili gelembung udara tunggal. Bubble Forest merujuk pada flora daratan dan juga yang diketahui dari dasar tasik, laut dan lautan

Identiti Jenama

Pride

Identiti Jenama Untuk membuat reka bentuk jenama Pride, pasukan menggunakan kajian mengenai sasaran pengguna dengan beberapa cara. Semasa pasukan membuat reka bentuk logo dan identiti korporat, ia mengambil kira peraturan psiko-geometri - pengaruh bentuk geometri pada jenis psiko orang tertentu dan pilihan mereka. Juga, rekaan itu semestinya menimbulkan emosi tertentu di kalangan penonton. Untuk mencapai hasil yang diinginkan, pasukan menggunakan peraturan kesan warna pada seseorang. secara amnya, hasilnya telah mempengaruhi reka bentuk semua produk syarikat.