Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel adalah kalendar tiga dimensi yang terbuat dari enam dayung yang dipasang dalam bentuk kincir air. Putar kalendar yang unik untuk desktop anda seperti kincir air setiap bulan untuk digunakan. Kehidupan dengan Reka Bentuk: Reka bentuk berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep "Life with Design".

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Kalendar promosi yang unik dan menyeronokkan yang dikembangkan dan dihasilkan untuk laman web goo memanfaatkan tekstur kertas dan memikirkan fungsinya. Edisi 2013 ini adalah kalendar dan jadual penganjur digabungkan menjadi satu dengan ruang untuk menulis dalam rancangan sepanjang tahun dan jadual harian. Kertas berkualiti tebal untuk kalendar dan kertas kos rendah yang tepat untuk mencatat nota untuk penganjur jadual dipilih dengan teliti dan kontras yang dibuat sesuai untuk bahagian reka bentuk kalendar. Ciri tambahan penganjur jadual pengisian menjadikannya sempurna sebagai kalendar meja yang mesra pengguna.

Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Dalam gaya seperti kaleidoskop, ini adalah kalendar dengan grafik potongan bertindih yang dilukis dengan corak pelbagai warna. Reka bentuknya dengan corak warna yang dapat diubah suai dan diperibadikan dengan hanya mengubah susunan kepingan menggambarkan kepekaan kreatif NTT COMWARE. Terdapat ruang menulis yang mencukupi dan garis panduan mengambil kira fungsi yang menjadikannya sempurna sebagai kalendar jadual yang ingin anda gunakan untuk menghias ruang peribadi anda.

Pembungkusan Baju

EcoPack

Pembungkusan Baju Pembungkusan baju ini membezakan bentuk pembungkusan konvensional dengan tidak menggunakan plastik apa pun. Dengan menggunakan proses pembuangan dan pembuatan sisa buangan yang ada, produk ini bukan hanya sangat mudah dihasilkan, tetapi juga sangat mudah untuk dilupuskan, bahan primer pengkomposan menjadi sia-sia. Produk ini boleh ditekan terlebih dahulu, dan kemudian dikenali dengan jenama syarikat melalui pemotongan dan pencetakan untuk membuat produk struktur unik yang kelihatan dan terasa sangat berbeza dan menarik. Estetika dan antara muka pengguna diadakan sama seperti kesinambungan produk.

Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks adalah karya seni dengan fungsi konsol yang diilhamkan oleh alam semula jadi. Ia terdiri daripada cangkuk tua berwarna hijau yang berlainan, yang digunakan bersama dengan Qadem (pelana kayu keldai tua) untuk mengangkut gandum dari satu kampung ke kampung yang lain. Cangkuk dilampirkan pada Papan Pemadam Gandum lama, sebagai pangkalan dan selesai dengan panel kaca di atas.

Konsol

Mabrada

Konsol Konsol unik yang terbuat dari kayu yang dicat dengan kemasan batu, mempamerkan penggiling kopi asli yang asli yang berasal dari zaman ottoman. Sebuah pendingin kopi Jordan (Mabrada) dihasilkan semula dan dipahat untuk berdiri sebagai salah satu kaki di seberang konsol di mana penggiling duduk, mencipta bahagian menarik untuk ruang legar atau ruang tamu.