Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

Studio Atelier11

Pejabat Bangunan itu didasarkan pada "segitiga" dengan gambaran visual terkuat dari bentuk geometri asal. Sekiranya anda melihat ke bawah dari tempat tinggi, anda dapat melihat sejumlah lima segitiga berbeza. Kombinasi segitiga dengan ukuran yang berbeza bermaksud bahawa "manusia" dan "alam" berperanan sebagai tempat di mana mereka bertemu.

Buku Konsep Dan Poster

PLANTS TRADE

Buku Konsep Dan Poster PERDAGANGAN TANAMAN adalah rangkaian bentuk spesimen botani yang inovatif dan artistik, yang dikembangkan untuk membangun hubungan yang lebih baik antara manusia dan alam daripada bahan pendidikan. Buku Konsep Perdagangan Tumbuhan disediakan untuk membantu anda memahami produk kreatif ini. Buku ini, yang direka dengan ukuran yang hampir sama dengan produk, tidak hanya menampilkan gambar alam tetapi grafik unik yang diilhami oleh kebijaksanaan alam. Lebih menarik lagi, grafiknya dicetak dengan teliti oleh surat huruf sehingga setiap gambar berbeza warna atau teksturnya, sama seperti tanaman semula jadi.

Rumah Kediaman

Tei

Rumah Kediaman Kenyataan bahawa kehidupan yang selesa selepas bersara yang memanfaatkan sebahagian besar premis di lereng bukit disedari oleh reka bentuk yang mantap dengan cara biasa sangat dihargai. Untuk mengambil persekitaran yang kaya. Tetapi kali ini bukan seni bina vila tetapi perumahan peribadi. Kemudian pertama kami mula membuat struktur berdasarkan bahawa ia dapat menghabiskan kehidupan biasa dengan selesa tanpa masuk akal pada keseluruhan rencana.

Cincin

Arch

Cincin Pereka mendapat inspirasi dari bentuk struktur lengkungan dan pelangi. Dua motif - bentuk lengkungan dan bentuk penurunan, digabungkan untuk membuat bentuk 3 dimensi tunggal. Dengan menggabungkan garis dan bentuk minimal dan menggunakan motif sederhana dan umum, hasilnya adalah cincin sederhana dan elegan yang dibuat berani dan suka bermain dengan memberi ruang untuk tenaga dan irama mengalir. Dari sudut yang berbeza bentuk cincin berubah - bentuk penurunan dilihat dari sudut depan, bentuk lengkungan dilihat dari sudut sisi, dan salib dilihat dari sudut atas. Ini memberi rangsangan kepada pemakainya.

Cincin

Touch

Cincin Dengan isyarat sederhana, tindakan sentuhan menyampaikan emosi yang kaya. Melalui cincin Sentuh, pereka bertujuan untuk menyampaikan perasaan hangat dan tanpa bentuk ini dengan logam sejuk dan padat. 2 lekuk digabungkan untuk membentuk cincin yang menunjukkan 2 orang berpegangan tangan. Cincin berubah aspeknya apabila posisinya diputar pada jari dan dilihat dari sudut yang berbeza. Apabila bahagian yang bersambung diposisikan di antara jari anda, cincin kelihatan sama ada kuning atau putih. Apabila bahagian yang bersambung diletakkan di jari, anda dapat menikmati warna kuning dan putih bersama-sama.

Kawasan Umum Dalaman

Highpark Suites

Kawasan Umum Dalaman Highpark Suites Common Area meneroka integrasi gaya hidup Gen-Y bandar dengan kehidupan hijau, perniagaan, riadah dan komuniti. Dari lobi faktor wow ke gelanggang langit arca, ruang majlis, dan ruang pertemuan yang funky, kawasan kemudahan ini dirancang untuk digunakan oleh penduduk sebagai lanjutan kediaman mereka. Diilhamkan oleh kehidupan luar ruangan yang lancar, fleksibiliti, momen interaktif, dan palet warna dan tekstur bandar, MIL Design mendorong sempadan untuk mewujudkan komuniti yang unik, lestari, dan holistik di mana setiap ruang mempunyai perhatian penduduk dan persekitaran tropika