Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Infografik Dengan Animasi Gif

All In One Experience Consumption

Infografik Dengan Animasi Gif Projek All In One Experience Consumption adalah Big Data Infographic yang menunjukkan maklumat seperti tujuan, jenis, dan penggunaan pengunjung ke pusat membeli-belah yang kompleks. Isi utama terdiri daripada tiga Wawasan perwakilan yang berasal dari analisis Big Data, dan isi disusun dari atas ke bawah mengikut urutan kepentingan. Grafik dilakukan dengan menggunakan teknik isometrik dan dikelompokkan menggunakan warna yang mewakili setiap subjek.

Poster Filem

Mosaic Portrait

Poster Filem Filem seni "Potret Mosaik" dirilis sebagai poster konsep. Ini terutama menceritakan kisah seorang gadis yang diserang secara seksual. Putih biasanya mempunyai kiasan kematian dan simbol kesucian. Poster ini memilih untuk menyembunyikan mesej "kematian" di sebalik keadaan seorang gadis yang tenang dan lemah lembut, untuk menonjolkan emosi yang lebih kuat di sebalik kesunyian. Pada masa yang sama, pereka menggabungkan unsur-unsur artistik dan simbol-simbol sugestif ke dalam gambar, menyebabkan pemikiran dan penerokaan karya filem yang lebih luas.

Sabuk Dobi Dalaman

Brooklyn Laundreel

Sabuk Dobi Dalaman Ini adalah tali pinggang dobi untuk kegunaan dalaman. Badan padat yang lebih kecil daripada paperback Jepun kelihatan seperti ukuran pita, kemasan licin tanpa skru di permukaan. Tali pinggang sepanjang 4 m mempunyai 29 lubang, setiap lubang dapat menyimpan dan menahan penyangkut mantel tanpa jepitan, ia berfungsi untuk cepat kering. Tali pinggang diperbuat daripada bahan poliuretana antibakteria dan anti-acuan, selamat, bersih dan kuat. Beban maksimum ialah 15 kg. 2 keping cangkuk dan badan putar membenarkan penggunaan pelbagai cara. Kecil dan sederhana, tetapi ini sangat berguna untuk barang dobi di dalam rumah. Pengoperasian yang mudah dan pemasangan pintar akan sesuai dengan semua jenis bilik.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Secara konvensional, sebuah hospital cenderung menjadi ruang yang mempunyai warna atau bahan semula jadi yang buruk kerana bahan struktur buatan untuk meningkatkan fungsi dan kecekapannya. Oleh itu, pesakit merasakan bahawa mereka terpisah dari kehidupan seharian. Pertimbangan untuk persekitaran yang selesa di mana pesakit dapat menghabiskan dan bebas dari tekanan, harus diambil. Arkitek TSC menyediakan ruang terbuka dan selesa dengan menetapkan ruang siling terbuka berbentuk L dan atap besar dengan menggunakan banyak bahan kayu. Ketelusan seni bina ini menghubungkan orang dan perkhidmatan perubatan.

Anting-Anting

Van Gogh

Anting-Anting Anting-anting yang diilhamkan oleh Pokok Almond di Blossom yang dilukis oleh Van Gogh. Kelezatan dahan dihasilkan oleh rantai jenis Cartier yang halus, seperti ranting, bergoyang dengan angin. Pelbagai warna batu permata yang berbeza, dari hampir putih hingga merah jambu yang lebih sengit, mewakili warna bunga. Sekumpulan bunga mekar dilambangkan dengan batu potong yang berbeza. Dibuat dengan emas 18k, berlian merah jambu, morganit, safir merah jambu dan turmalin merah jambu. Kemasan yang digilap dan bertekstur. Sangat ringan dan sesuai. Ini adalah kedatangan musim bunga dalam bentuk permata.

Rumah Kediaman

Slabs House

Rumah Kediaman The Slab House dirancang untuk menyusun bahan pembinaan, menggabungkan kayu, konkrit, dan keluli. Reka bentuknya sekali gus moden tetapi bijaksana. Tingkap besar adalah titik fokus langsung, tetapi mereka dilindungi dari cuaca dan pemandangan jalan dengan papak konkrit. Kebun terdapat di kawasan ini, baik di tingkat bawah dan di tingkat pertama, yang membolehkan penghuni merasa terhubung dengan alam semula jadi ketika mereka berinteraksi dengan harta tanah, mewujudkan aliran unik ketika seseorang bergerak dari pintu masuk ke kawasan tempat tinggal.