Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan

The Reflection Room

Pemasangan Terinspirasi oleh warna merah, yang melambangkan nasib baik dalam Budaya Cina, The Reflection Room adalah pengalaman spasial yang telah dibuat sepenuhnya dari cermin merah untuk mewujudkan ruang yang tidak terhingga. Di dalamnya, tipografi berperanan menghubungkan penonton dengan setiap nilai utama Tahun Baru Cina dan mendorong orang untuk merenungkan tahun yang telah dan tahun yang akan datang.

Pengaktifan Acara

Home

Pengaktifan Acara Rumah merangkumi nostalgia rumah peribadi seseorang dan merupakan gabungan antara yang lama dan yang baru. Lukisan vintage 1960 menutupi dinding belakang, kenang-kenangan peribadi kecil tersebar di seluruh paparan. Bersama-sama perkara-perkara ini saling terkait dalam sebilangan besar tali yang disatukan sebagai satu cerita, di mana sementara menunggu penonton berdiri, ia mengungkapkan sebuah pesan.

Pemasangan Seni

The Future Sees You

Pemasangan Seni Masa Depan Melihat Anda menyajikan keindahan optimisme yang dipegang oleh orang dewasa kreatif muda - pemikir, inovator, pereka dan seniman masa depan dunia anda. Cerita visual yang dinamis, diproyeksikan melalui 30 tingkap di atas 5 tingkat mata menyala melalui spektrum warna yang meriah, dan kadang-kadang kelihatan mengikuti orang ramai ketika mereka melihat dengan yakin pada malam itu. Melalui mata ini mereka melihat masa depan, pemikir, inovator, pereka dan seniman: kreatif esok yang akan mengubah dunia.

Reka Bentuk Dalaman Komersial

KitKat

Reka Bentuk Dalaman Komersial Mewakili konsep dan jenama keseluruhan dengan cara yang inovatif melalui reka bentuk kedai, khusus untuk pasaran Kanada dan pelanggan Yorkdale. Menggunakan pengalaman lokasi pop timbul dan antarabangsa sebelumnya untuk berinovasi dan memikirkan semula keseluruhan pengalaman. Buat kedai yang sangat berfungsi, yang berfungsi dengan baik untuk trafik yang sangat tinggi dan ruang yang rumit.

Reka Bentuk Dalaman

Arthurs

Reka Bentuk Dalaman Panggangan Amerika Utara kontemporari, lounge koktel, dan teres atas bumbung yang terletak di Midtown Toronto untuk meraikan menu klasik yang mewah dan minuman istimewa. Arthur's Restaurant mempunyai tiga ruang yang berbeza untuk dinikmati (ruang makan, bar, dan teres atas bumbung) yang terasa intim dan luas pada masa yang sama. Silingnya unik dalam reka bentuk panel kayu segi dengan venir kayu, yang dibina untuk meningkatkan bentuk segi delapan bilik, dan meniru rupa kristal potong yang tergantung di atas.

Rumah Yang Menggembirakan Untuk Kanak-Kanak

Fun house

Rumah Yang Menggembirakan Untuk Kanak-Kanak Reka bentuk bangunan ini adalah untuk anak-anak belajar dan bermain, yang merupakan rumah yang sangat menyeronokkan dari seorang ayah super. Pereka menggabungkan bahan sihat dan bentuk keselamatan untuk membuat ruang yang indah dan menarik. Mereka berusaha menjadikan rumah permainan anak-anak yang selesa dan hangat, dan berusaha mengeratkan hubungan ibu bapa-anak. Pelanggan memberitahu pereka untuk mencapai 3 tujuan, iaitu: (1) bahan semula jadi dan keselamatan, (2) membahagiakan anak-anak dan ibu bapa dan (3) ruang simpanan yang cukup. Pereka menemui kaedah yang mudah dan jelas untuk mencapai matlamat, iaitu rumah, tempat permulaan kanak-kanak.