Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dalaman Rumah

Spirit concentration

Dalaman Rumah Apakah ruang untuk rumah? Pereka percaya reka bentuk itu berasal dari kehendak pemilik, mencapai jiwa ke angkasa. Oleh itu, pereka meninjau tujuan ruang mereka oleh pasangan yang cantik. Kedua pemilik menyukai bahan dan penyelesaian reka bentuk yang berkaitan dengan budaya Jepun. Untuk mewakili kenangan di antara fikiran mereka, mereka memutuskan untuk menggunakan pelbagai tekstur kayu untuk membuat rumah jiwa. Akibatnya, mereka membuat 3 tujuan konsensus rumah ideal ini, yaitu (1) Suasana tenang, (2) ruang awam yang fleksibel dan menawan, dan (3) ruang peribadi yang selesa dan tidak kelihatan.

Rumah Untuk Kenangan

Memory Transmitting

Rumah Untuk Kenangan Rumah ini menyampaikan gambar rumah dengan balok kayu dan timbunan batu bata putih yang berperingkat. Cahaya menyala dari ruang batu bata putih di sekitar rumah, mewujudkan suasana khas untuk pelanggan. Pereka menggunakan beberapa kaedah untuk menyelesaikan keterbatasan bangunan ini untuk penghawa dingin dan ruang penyimpanan. Juga, gabungkan bahan dengan ingatan pelanggan dan tampilkan estetika yang hangat dan elegan melalui struktur, menghubungkan gaya unik rumah ini.

Dalaman Rumah

Seamless Blank

Dalaman Rumah Ini adalah rumah untuk menyajikan gaya hidup unik nyonya rumah, yang merupakan rumah pereka grafik dan pengusaha. Pereka mempersembahkan bahan semula jadi untuk menggambarkan pilihan tuan rumah dan menyimpan kawasan kosong untuk mengisi barang ahli keluarga. Dapur adalah pusat rumah, yang direka khas untuk melihat persekitaran rumah dan memastikan ibu bapa dapat melihat di mana sahaja. Rumah ini dilengkapi dengan lantai tanpa granit putih, lukisan mineral Itali, kaca lutsinar, dan lapisan serbuk putih untuk mengungkapkan perincian bahan yang elegan.

Dalaman Rumah

Warm loft

Dalaman Rumah Rumah gaya industri dengan bahan hangat. Rumah ini menyediakan beberapa fungsi untuk pelanggan untuk mempromosikan kualiti hidup. Pereka cuba menyambungkan paip ke setiap ruang dan menggabungkan paip kayu, keluli dan ENT untuk menggambarkan kisah kehidupan pelanggan. Tidak sama dengan gaya industri biasa, rumah ini hanya memasukkan sedikit warna dan menyediakan banyak ruang simpanan.

Bangku

Ydin

Bangku Bangku Ydin boleh dipasang sendiri, tanpa menggunakan alat khas, berkat sistem saling menghubungkan yang mudah. 4 kaki yang sama diletakkan dalam urutan tertentu dan tempat duduk konkrit, yang bertindak sebagai batu kunci, menyimpan semuanya di tempatnya. Kaki dibuat dengan kayu sekerap yang berasal dari pengeluar tangga, mudah dimesin menggunakan teknik kerja kayu tradisional dan akhirnya diminyaki. Tempat duduk ini hanya dibentuk dalam Konkrit UHP yang diperkuat dengan gentian tahan lama. Hanya 5 bahagian yang boleh dibuang untuk dibungkus rata dan siap dihantar kepada pelanggan akhir, adalah satu lagi argumen kesinambungan.

Troli Keju Sejuk

Coq

Troli Keju Sejuk Patrick Sarran mencipta troli keju Coq pada tahun 2012. Keanehan item bergulir ini menggembirakan rasa ingin tahu pengunjung, tetapi jangan salah, ini terutamanya alat kerja. Ini dicapai dengan menggunakan struktur beech varnished bergaya yang dihiasi oleh cloche berwarna merah silinder yang boleh digantung di sisi untuk menunjukkan pelbagai keju yang matang. Dengan menggunakan pegangan untuk menggerakkan gerobak, membuka kotak, meluncur papan keluar untuk memberi ruang untuk piring, memutar cakera ini untuk memotong bahagian keju, pelayan dapat mengembangkan prosesnya menjadi karya seni kecil.