Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gitar Elektrik

Eagle

Gitar Elektrik The Eagle menyajikan konsep gitar elektrik baru berdasarkan reka bentuk ringan, futuristik dan ukiran dengan bahasa reka bentuk baru yang diilhamkan oleh falsafah reka bentuk Streamline dan Organik. Bentuk dan fungsi disatukan dalam satu kesatuan dengan perkadaran yang seimbang, isipadu yang saling bersambung dan garis yang elegan dengan rasa aliran dan kelajuan. Mungkin salah satu gitar elektrik paling ringan di pasaran sebenarnya.

Lampu Gantung

Space

Lampu Gantung Pereka loket ini diilhamkan oleh orbit elips dan parabola asteroid. Bentuk lampu yang unik ditentukan oleh tiang aluminium anodized yang disusun dengan tepat dalam cincin bercetak 3D, mewujudkan keseimbangan yang sempurna. Warna kaca putih di tengahnya selaras dengan tiang dan menambah penampilannya yang canggih. Ada yang mengatakan lampu itu menyerupai malaikat, yang lain menganggapnya seperti burung anggun.

Set Memasak Api

Firo

Set Memasak Api FIRO adalah set memasak 5kg pelbagai fungsi dan mudah alih untuk setiap api terbuka. Ketuhar memegang 4 periuk, terpasang yang boleh ditanggalkan pada pembinaan rel laci dengan sokongan berpusing untuk mengekalkan tahap makanan. Dengan demikian cara FIRO dapat digunakan dengan mudah dan selamat seperti laci tanpa menumpahkan makanan sementara oven meletakkan separuh jalan di dalam api. Periuk digunakan untuk tujuan memasak dan makan dan dikendalikan dengan alat makan yang menjepit di setiap sisi periuk untuk membawanya ke dalam poket penebat suhu semasa panas. Ia juga merangkumi selimut yang juga beg yang menyimpan semua peralatan berguna.

Permaidani

feltstone rug

Permaidani Permaidani kawasan batu yang dirasakan memberikan ilusi optik batu sebenar. Penggunaan pelbagai jenis bulu melengkapkan penampilan dan nuansa permaidani. Batu berbeza antara satu sama lain dalam ukuran, warna dan tinggi - permukaannya kelihatan seperti di alam. Sebahagian daripada mereka mempunyai kesan lumut. Setiap kerikil mempunyai inti busa yang dikelilingi oleh 100% bulu. Atas dasar teras lembut ini, setiap batu memerah di bawah tekanan. Bahagian belakang permaidani adalah tikar lutsinar. Batu dijahit bersama dan dengan tikar.

Sofa Modular

Laguna

Sofa Modular Tempat duduk berjenama Laguna adalah koleksi sofa modular dan bangku kontemporari yang luas. Direka oleh Arkitek Itali Elena Trevisan dengan mempertimbangkan kawasan tempat duduk korporat, ia adalah penyelesaian yang sesuai untuk kawasan penerimaan dan ruang rehat yang besar atau kecil. Modul sofa melengkung, bulat dan lurus dengan dan tanpa lengan semuanya akan digabungkan dengan lancar dengan meja kopi yang sepadan untuk memberikan fleksibiliti untuk membuat beberapa skema reka bentuk dalaman.

Keran

Moon

Keran Tampilan organik keran dan kelangsungan lengkung ini diilhami oleh fasa sabit bulan. Faucet Mandi Bulan menyatukan kedua-dua badan dan pegangan dalam bentuk yang unik. Keratan rentas bulat naik dari bahagian bawah keran ke cerat keluar yang membuat profil Moon Faucet. Potongan bersih memisahkan badan dari pemegang sambil mengekalkan kelantangannya.