Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Mudah Alih

Ballo

Pembesar Suara Mudah Alih Studio reka bentuk Switzerland BERNHARD | BURKARD merancang pembesar suara unik untuk OYO. Bentuk pembesar suara adalah sfera yang sempurna tanpa pendirian sebenar. Pembesar suara BALLO meletakkan, menggulung atau menggantung pengalaman muzik 360 darjah. Reka bentuknya mengikuti prinsip reka bentuk minimalis. Tali pinggang berwarna menyatukan dua belahan. Ia melindungi pembesar suara dan meningkatkan nada bass ketika berbaring di permukaan. Pembesar suara dilengkapi dengan bateri Lithium yang boleh dicas semula terbina dalam dan serasi dengan kebanyakan peranti audio. Jack 3.5mm adalah palam biasa untuk fon kepala. Pembesar suara BALLO tersedia dalam sepuluh warna yang berbeza.

Nama Projek : Ballo, Nama pereka : Bernhard Burkard, Nama pelanggan : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Pembesar Suara Mudah Alih

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.