Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Novel

180º North East

Novel "180º North East" adalah 90,000 naratif pengembaraan perkataan. Ia menceritakan kisah sebenar perjalanan yang dilakukan Daniel Kutcher melalui Australia, Asia, Kanada dan Skandinavia pada musim gugur tahun 2009 ketika berusia 24 tahun. Bersepadu di dalam teks utama yang menceritakan kisah apa yang dia lalui dan pelajari semasa perjalanan , foto, peta, teks dan video ekspresif membantu melibatkan pembaca dalam pengembaraan dan memberi gambaran yang lebih baik mengenai pengalaman peribadi penulis.

Nama Projek : 180º North East, Nama pereka : Daniel Kutcher, Nama pelanggan : Daniel Kutcher.

180º North East Novel

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.