Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Agensi Harta Tanah

The Float

Agensi Harta Tanah Kami merancang seni bina, dalaman dan landskap dalam projek ini. Kes ini adalah "Realestate Agency", nama realestate adalah [Sky villa], jadi konsepkan konsep dengan nama kes itu sebagai titik permulaan. Dan projek ini terletak di pusat bandar Xiamen, keadaan di sekitar pangkalan tidak menguntungkan, terdapat pangsapuri lama dan tapak pembinaan, sebaliknya adalah sekolah, tidak ada lanskap yang dikelilingi. Pada akhirnya, dengan konsep [Float], tarik pusat penjualan ke ketinggian 2F, dan buat landskap sendiri, kolam setumpuk, sehingga pusat penjualan suka terapung di air, dan pengunjung melintasi kawasan seluas besar kolam, dan di seberang tingkat bawah pejabat penjualan, berjalan ke tangga belakang dan naik ke balai jualan. Pembinaannya adalah struktur keluli, reka bentuk bangunan dan reka bentuk dalaman mencari integrasi dan kesatuan dalam teknik.

Nama Projek : The Float, Nama pereka : Kris Lin, Nama pelanggan : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Agensi Harta Tanah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.