Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kereta Hiper

Shayton Equilibrium

Kereta Hiper Shayton Equilibrium melambangkan hedonisme murni, penyimpangan pada empat roda, konsep abstrak bagi kebanyakan orang dan merealisasikan impian kepada beberapa orang yang bertuah. Ini mewakili keseronokan utama, persepsi baru untuk mendapatkan dari satu titik ke titik yang lain, di mana tujuannya tidak sepenting pengalaman. Shayton siap untuk mengetahui had kemampuan material, untuk menguji cadangan dan bahan hijau alternatif baru yang dapat meningkatkan prestasi sambil menjaga silsilah hipercar. Fasa yang berikut adalah mencari pelabur dan menjadikan Shayton Equilibrium menjadi kenyataan.

Nama Projek : Shayton Equilibrium, Nama pereka : Andrej Stanta, Nama pelanggan : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Kereta Hiper

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.