Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Bilik Mandi

Up

Koleksi Bilik Mandi Di atas, koleksi bilik mandi yang dirancang oleh Emanuele Pangrazi, menunjukkan bagaimana konsep sederhana dapat menghasilkan inovasi. Idea awal adalah untuk meningkatkan keselesaan sedikit memiringkan bidang tempat duduk kebersihan. Idea ini berubah menjadi tema reka bentuk utama dan terdapat dalam semua elemen koleksi. Tema utama dan hubungan geometri yang ketat memberikan koleksi gaya kontemporari sesuai dengan cita rasa Eropah.

Nama Projek : Up, Nama pereka : Emanuele Pangrazi, Nama pelanggan : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Koleksi Bilik Mandi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.