Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Mudah Alih

Seda

Pembesar Suara Mudah Alih Seda adalah peranti berfungsi asas teknologi kecerdasan. Pemegang pen di bahagian tengah adalah pengatur ruang. Juga, ciri digital sebagai port USB dan Sambungan Bluetooth menjadikannya sebagai pemain mudah alih dan pembesar suara dengan penyesuaian kawasan rumah. Bar cahaya yang tertanam di badan luaran berfungsi sebagai lampu meja. Juga, penampilan mewah yang menarik menjadikannya peralatan rumah yang menarik dapat digunakan dalam reka bentuk dalaman. Juga, menggunakan ruang dengan cara yang lebih baik adalah salah satu ciri penting Seda.

Pejabat

Phuket VIP Mercury

Pejabat Berdasarkan tema keterbukaan dan penerokaan mendalam jenama, meneroka reka bentuk dan membuat integrasi visual kepanjangan visual dan kisah jenama dengan planet ini sebagai elemen kreatif utama. Rancangan ini menyelesaikan tiga masalah berikut dengan pemikiran visual baru: Keseimbangan keterbukaan dan fungsi ruang; Pembahagian dan gabungan kawasan fungsional ruang; Keteraturan dan perubahan gaya ruang asas.

Laman Web

Travel

Laman Web Reka bentuknya menggunakan gaya minimalis, agar tidak membebani pengalaman pengguna dengan maklumat yang tidak perlu. Sangat sukar untuk menggunakan gaya minimalis dalam industri pelancongan kerana selari dengan reka bentuk yang ringkas dan jelas, pengguna mesti mendapatkan maklumat lengkap mengenai perjalanannya dan ini tidak mudah digabungkan.

Cawan Kopi Dan Piring

WithDelight

Cawan Kopi Dan Piring Menyajikan makanan manis bersaiz kecil di sisi kopi adalah sebahagian dari budaya yang berbeza kerana kebiasaan untuk menyajikan secawan kopi dengan keseronokan Turki di Turki, biscotti di Itali, churros di Sepanyol dan tarikh di Arabia. Namun, pada periuk konvensional, makanan ini meluncur ke arah cawan kopi panas dan melekat atau basah dari tumpahan kopi. Untuk mengelakkannya, cawan kopi ini mempunyai piring dengan slot khas agar kopi tetap di tempat. Oleh kerana kopi adalah salah satu minuman panas klasik, meningkatkan kualiti pengalaman minum kopi sangat penting dalam kehidupan seharian.

Penjenamaan Dan Pembungkusan

Leman Jewelry

Penjenamaan Dan Pembungkusan Penyelesaian visual untuk identiti baru Leman Jewelry adalah sistem baru yang lengkap untuk memperlihatkan perasaan mewah, indah namun canggih dan minimum. Logo baru yang diilhami oleh proses kerja Leman, perkhidmatan reka bentuk haute couture mereka, dengan membuat semua bentuk berlian yang mengelilingi simbol bintang atau simbol berkilau, mencipta simbol canggih dan juga menggemakan kesan berlian yang bersinar. Selanjutnya, semua bahan cagaran dihasilkan dengan perincian berkualiti tinggi untuk menyoroti dan memperkaya kemewahan semua elemen visual jenama baru.

Pameran

LuYu

Pameran Seni mempengaruhi kehidupan dan kehidupan membawa refleksi dan tafsiran seni yang mendalam. Jarak antara seni dan kehidupan mungkin dalam perjalanan harian. Sekiranya anda makan setiap kali makan dengan teliti, anda boleh mengubah hidup anda menjadi seni. Penciptaan pereka juga seni, yang dihasilkan dengan pemikirannya sendiri. Teknik adalah alat, dan ungkapan adalah hasil. Hanya dengan pemikiran akan ada karya yang benar-benar baik.