Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pembungkusan Air KRYSTAL melambangkan intipati kemewahan dan kesejahteraan dalam sebotol. Menampilkan nilai pH alkali 8 hingga 8,8 dan komposisi mineral yang unik, air KRYSTAL hadir dalam botol prisma lutsinar persegi yang menyerupai kristal berkilau, dan tidak berkompromi pada kualiti dan kemurnian. Logo jenama KRYSTAL ditampilkan dengan halus pada botol, menonjolkan sentuhan tambahan dari pengalaman mewah. Sebagai tambahan kepada kesan visual botol, botol PET dan kaca berbentuk persegi dapat dikitar semula, mengoptimumkan ruang dan bahan pembungkusan, sehingga menurunkan jejak karbon secara keseluruhan.

Hi-Fi Turntable

Calliope

Hi-Fi Turntable Matlamat utama meja putar Hi-Fi adalah untuk mencipta semula bunyi yang paling suci dan tidak tercemar; intipati suara ini adalah terminal dan konsep reka bentuk ini. Produk kecantikan yang indah ini adalah patung suara yang menghasilkan semula bunyi. Sebagai meja putar, ia adalah salah satu meja putar Hi-Fi berprestasi terbaik yang tersedia dan prestasi yang tiada tandingan ini ditunjukkan dan diperkuat oleh aspek bentuk dan reka bentuknya yang unik; bergabung dalam bentuk dan fungsi dalam kesatuan rohani untuk mewujudkan meja putar Calliope.

Anting-Anting Dan Cincin

Vivit Collection

Anting-Anting Dan Cincin Diilhamkan oleh bentuk yang terdapat di alam semula jadi, Vivit Collection menghasilkan persepsi yang menarik dan ingin tahu oleh bentuk memanjang dan garis berpusing. Potongan Vivit terdiri daripada kepingan emas kuning 18k yang bengkok dengan penyaduran rhodium hitam di bahagian luar. Anting-anting berbentuk daun mengelilingi cuping telinga sehingga pergerakan semula jadi menghasilkan tarian yang menarik antara hitam dan emas - menyembunyikan dan menampakkan emas kuning di bawahnya. Kekemasan bentuk dan sifat ergonomis koleksi ini menghadirkan permainan cahaya, bayangan, silau dan pantulan yang menarik.

Singki

Vortex

Singki Tujuan reka bentuk pusaran adalah mencari bentuk baru untuk mempengaruhi aliran air di wastafel untuk meningkatkan kecekapan mereka, menyumbang kepada pengalaman pengguna mereka dan meningkatkan kualiti estetik dan semiotik mereka. Hasilnya adalah metafora, berasal dari bentuk pusaran ideal yang menunjukkan aliran air dan aliran air yang secara visual menunjukkan keseluruhan objek sebagai wastafel yang berfungsi. Bentuk ini digabungkan dengan keran, menuntun air ke jalan spiral yang memungkinkan jumlah air yang sama untuk menutup lebih banyak tanah yang mengakibatkan penurunan penggunaan air untuk pembersihan.

Butik & Bilik Pameran

Risky Shop

Butik & Bilik Pameran Kedai berisiko telah dirancang dan dibuat oleh smallna, sebuah studio reka bentuk dan galeri vintaj yang diasaskan oleh Piotr Płoski. Tugas itu menimbulkan banyak cabaran, kerana butik itu terletak di tingkat dua rumah petak, tidak memiliki tingkap kedai dan memiliki luas hanya 80 meter persegi. Di sinilah muncul idea untuk menggandakan kawasan, dengan memanfaatkan ruang di siling dan juga ruang lantai. Suasana yang ramah dan bersahaja tercapai, walaupun perabotnya digantung terbalik di siling. Kedai berisiko direka dengan semua peraturan (malah menentang graviti). Ini sepenuhnya mencerminkan semangat jenama.