Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang dianggap sebagai wakil penggunaan digital di sektor angker menggabungkan teknologi dengan reka bentuk untuk menekankan reka bentuk era digital. Faucet yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunan dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik di kawasan basah. Butang paparan sentuh Electra menawarkan pengguna penyelesaian yang lebih ergonomik. "Eco Mind" dari faucet memberikan kecekapan maksimum dalam menjimatkan pengguna. Ciri ini terutama memberi nilai tambah kepada generasi akan datang

Ruang Pejabat

C&C Design Creative Headquarters

Ruang Pejabat Ibu pejabat kreatif C&C Design terletak di bengkel pasca industri. Bangunannya diubah dari kilang bata merah pada tahun 1960-an. Sebagai pertimbangan untuk melindungi keadaan semasa dan ingatan sejarah bangunan, pasukan Reka Bentuk telah berusaha sebaik mungkin untuk mengelakkan kerosakan pada bangunan asal pada hiasan dalaman. Sebilangan besar cemara dan buluh digunakan dalam reka bentuk dalaman. Pembukaan dan penutupan, dan pertukaran ruang dirancang dengan bijak. Reka bentuk pencahayaan untuk kawasan yang berlainan mencerminkan atmosfera visual yang berbeza.

Bangku Jalan

Ola

Bangku Jalan Bangku ini, yang dirancang berdasarkan strategi reka bentuk eko, membawa perabot jalan ke tingkat yang baru. Sama seperti di rumah di persekitaran bandar atau semula jadi, saluran cecair membuat pelbagai pilihan tempat duduk dalam satu bangku. Bahan yang digunakan adalah aluminium kitar semula untuk alas dan keluli untuk tempat duduk, dipilih kerana sifatnya yang dapat dikitar semula dan tahan lama; ia mempunyai kemasan bersalut serbuk yang terang dan tahan yang sesuai untuk kegunaan luaran di semua cuaca. Direka di Mexico City oleh Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman dan Karime Tosca.

Faucet

Amphora

Faucet Amphora serie direka untuk menghubungkan masa lalu dan masa depan dan memberi peluang untuk mengalami bentuk asas dan fungsional pada zaman dahulu. Tidak semudah hari ini membuat air sumber kehidupan kita yang dapat dicapai hari itu. Bentuk yang tidak biasa Faucet berasal dari berabad-abad sebelum hari ini, tetapi kartrij penjimatan airnya akan dibawa esok. Faucet retro direka dari air pancut di zaman kuno dan membawa estetika ke bilik mandi anda.

Singki

Serel Wave

Singki Wastafel SEREL Wave menggantikannya di bilik mandi moden dengan garis nominatif, penyelesaian fungsional dan kualiti yang mengagumkan. Singki Gelombang SEREL; walaupun ia mengubah persepsi singki berkembar semasa dengan bentuk mangkuknya yang unik, ia juga merangkumi penggunaan orang dewasa dan kanak-kanak berserta bentuk estetiknya. Sebagai tambahan untuk penggunaan sebagai baskom anak-anak, ini menyediakan fungsi untuk wuduk dan membersihkan sepatu yang digunakan dalam budaya Islam. Pendekatan umum dalam reka bentuk singki adalah modenisme dan fungsionalisme. Pendekatan ini sangat mempengaruhi reka bentuk.

Set Bilik Mandi

LOTUS

Set Bilik Mandi Refleksi ke bilik mandi Bunga Teratai ... Bilik mandi teratai telah dilaksanakan dengan mengambil inspirasi dari bentuk daun bunga Teratai Zhou Dunyi yang mengajarkan falsafah Confucius berkata "Saya suka bunga Teratai kerana ia tumbuh di lumpur dan tidak pernah kotor," di wacana beliau. Daun teratai, adalah penghalau kotoran seperti yang dinyatakan di sini. Struktur daun bunga Teratai telah ditiru dalam penghasilan siri ini