Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Jenama

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiti Jenama BIA adalah lambang burung tempatan Langit Atlantik, yang terbang di atas pemikiran dan impian di seluruh negara, pilot alam yang mengangkut orang, kenangan, perniagaan dan syarikat. Di SATA, BIA akan selalu melambangkan penyatuan sembilan pulau di Nusantara dalam satu cabaran atlantik: mengambil nama Azores ke Dunia dan membawa Dunia ke Azores. BIA - Blue Islands Açor - burung açor yang diciptakan semula, berbentuk segi empat tepat, yang terinspirasi dalam futurisme prototaip, yang dibina berdasarkan kod genetiknya yang unik, tidak simetri, berbeza dan berwarna seperti sembilan pulau Azores.

Majalah Interaktif Digital

DesignSoul Digital Magazine

Majalah Interaktif Digital Majalah Filli Boya Design Soul menerangkan pentingnya warna dalam kehidupan kita kepada para pembacanya dengan cara yang berbeza dan menyeronokkan. Kandungan Design Soul mengandungi bidang yang luas dari fesyen hingga seni; dari hiasan hingga penjagaan diri; dari sukan hingga teknologi dan bahkan dari makanan dan minuman hingga buku. Selain potret, analisis, teknologi terkini dan wawancara yang terkenal dan menarik, majalah ini juga merangkumi kandungan, video dan muzik yang menarik. Majalah Filli Boya Design Soul diterbitkan setiap suku tahun di iPad, iPhone dan Android.

Tong Rokok / Gusi

Smartstreets-Smartbin™

Tong Rokok / Gusi Tong sampah yang dipatenkan dengan kemampuan unik, Smartbin ™ melengkapkan pemasangan infrastruktur jalanan yang ada sebagai kembar, belakang-belakang ke semua ukuran atau bentuk tiang lampu atau tiang tanda, atau dalam format solo ke dinding, pagar dan tiang. Ini melepaskan nilai baru yang tidak dijangka dari aset jalanan yang ada untuk membuat rangkaian tong sampah dan gusi sampah yang mudah dijangkakan dan mudah dijangkau, tanpa menambahkan kekacauan ke lokasi jalan. Smartbin mengubah penjagaan jalanan di bandar-bandar di seluruh dunia dengan memberi tindak balas yang berkesan terhadap rokok dan kotoran gusi.

Laman Web

Illusion

Laman Web Majalah Scene 360 melancarkan Illusion pada tahun 2008, dan dengan cepat menjadi projeknya yang paling berjaya dengan lebih dari 40 juta lawatan. Laman web ini dikhaskan untuk menampilkan ciptaan seni, reka bentuk, dan filem yang menakjubkan. Dari tatu hiperrealis hingga gambar landskap yang menakjubkan, pemilihan siaran sering kali membuat pembaca mengatakan "WOW!"

Kotak Hadiah

Jack Daniel's

Kotak Hadiah Kotak hadiah mewah untuk Jack Daniel's Tennessee Whisky bukan sahaja kotak biasa termasuk sebotol di dalamnya. Pembinaan pakej unik ini dibangunkan untuk ciri reka bentuk yang hebat tetapi juga untuk penghantaran botol yang selamat pada masa yang sama. Terima kasih kepada tingkap terbuka yang besar yang dapat kita lihat di seluruh kotak. Cahaya yang datang secara langsung melalui kotak menyoroti warna asli wiski dan kesucian produk. Walaupun kedua-dua sisi kotak terbuka, kekakuan kilasan sangat baik. Kotak hadiah sepenuhnya terbuat dari kadbod dan dilapisi dengan matte penuh dengan elemen hot stamping dan embossing.

Laci

Labyrinth

Laci Labyrinth by ArteNemus adalah laci yang penampilan seni binanya ditekankan oleh jalan keliling venirnya, yang mengingatkan jalan-jalan di sebuah bandar. Konsep dan mekanisme laci yang luar biasa melengkapkan garis besarnya yang kurang jelas. Warna kontras dari maple dan venir ebony hitam serta ketukangan berkualiti tinggi menunjukkan penampilan eksklusif Labyrinth.