Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

Glazov

Identiti Korporat Glazov adalah kilang perabot di bandar dengan nama yang sama. Kilang menghasilkan perabot yang tidak mahal. Oleh kerana reka bentuk perabot semacam itu agak generik, diputuskan untuk mendasarkan konsep komunikasi pada huruf 3D "kayu" yang asli, kata-kata yang terdiri dari huruf seperti itu melambangkan set perabot. Huruf terdiri dari kata-kata "perabot", "kamar tidur" dan lain-lain atau nama koleksi, mereka diposisikan agar menyerupai kepingan perabot. Huruf 3D yang digariskan serupa dengan skema perabot dan dapat digunakan pada alat tulis atau di latar belakang gambar untuk pengenalan jenama.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro adalah fon unik yang diilhami oleh teknologi dan alat baru untuk bentuk komunikasi alternatif, yang menghubungkan kita dengan bentuk huruf percuma secara harmoni. Diilhamkan oleh iPad dan direka dalam Brushes, ia dinyatakan dengan gaya penulisan yang unik. Ia mengandungi huruf Inggeris, Yunani dan juga huruf Cyrillic dan menyokong lebih daripada 70 bahasa.

Seni Visual

Loving Nature

Seni Visual Mencintai alam semula jadi adalah projek karya seni yang bermaksud cinta dan penghormatan terhadap alam semula jadi, kepada semua makhluk hidup. Pada setiap lukisan, Gabriela Delgado memberi penekanan khusus pada warna, memilih elemen yang berhati-hati yang disatukan dengan harmoni untuk mencapai kemasan yang subur tetapi sederhana. Penyelidikan dan cintanya yang tulen terhadap reka bentuk memberikannya kemampuan intuitif untuk membuat kepingan berwarna cerah dengan elemen spot mulai dari yang hebat hingga yang cerdik. Budaya dan pengalaman peribadinya membentuk komposisi menjadi naratif visual yang unik, yang pasti akan mencantikkan suasana dengan alam dan keceriaan.

Novel

180º North East

Novel "180º North East" adalah 90,000 naratif pengembaraan perkataan. Ia menceritakan kisah sebenar perjalanan yang dilakukan Daniel Kutcher melalui Australia, Asia, Kanada dan Skandinavia pada musim gugur tahun 2009 ketika berusia 24 tahun. Bersepadu di dalam teks utama yang menceritakan kisah apa yang dia lalui dan pelajari semasa perjalanan , foto, peta, teks dan video ekspresif membantu melibatkan pembaca dalam pengembaraan dan memberi gambaran yang lebih baik mengenai pengalaman peribadi penulis.

Pemasangan

Decor

Pemasangan Dalam sebuah bangunan model, saya ingin memberikan pemikiran tentang kenyataan, yang kita anggap sebagai milik kita dan memandangnya sebagai pemandangan ke senario yang dibayangkan. Senario secara semula jadi kadang-kadang dan mudah binasa. Apa yang ada di belakangnya atau apa yang akan berlaku apabila cetakan hiasan mungkin bukan kiamat yang akan datang melainkan penciptaan proses baru. Satu lagi gambaran tentang apa yang mungkin berlaku ketika rancangan itu berakhir.

Reka Bentuk Teater

Crossing the line

Reka Bentuk Teater Monolog pertimbangan mengenai sebab dan akibat, apa yang mendorong kita untuk melakukan tindakan, yang tidak mungkin kita fikirkan mungkin. Dengan meletakkan penonton di sekitar meja berbentuk bulatan, seperti gelanggang Eropah, saya ingin membuat ruangan di mana penonton melibatkan diri, berinteraksi dan merenung tentang bahagian mereka sendiri dalam suatu acara.