Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Minuman Keras

GuJingGong

Minuman Keras Kisah-kisah budaya yang disampaikan oleh orang-orang disajikan di bungkusan, dan corak minum naga digambar dengan teliti. Naga itu dihormati di China dan melambangkan keberuntungan. Dalam ilustrasi, Naga keluar untuk minum. Kerana tertarik dengan anggur, ia melayang di sekitar botol anggur, menambahkan unsur-unsur tradisional seperti Xiangyun, istana, gunung dan sungai, yang mengesahkan legenda anggur penghormatan Gujing. Setelah membuka kotak, akan ada lapisan kertas kad dengan ilustrasi untuk menjadikan kotak mempunyai kesan paparan keseluruhan setelah dibuka.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Reka bentuk moden yang kontras tinggi dan maklumat yang jelas Hirarchie membezakan sistem baru. Sistem orientasi berfungsi dengan pantas dan akan memberikan sumbangan positif terhadap kualiti perkhidmatan yang disediakan di lapangan terbang. Kaedah yang paling penting di samping penggunaan fon baru, elemen anak panah khas pengenalan warna yang berbeza dan kontras tinggi. Terutama pada aspek fungsional dan psikologi, seperti penglihatan yang baik, keterbacaan dan rakaman maklumat tanpa halangan. Kotak aluminium baru dengan pencahayaan LED yang moden dan dioptimumkan digunakan. Menara papan tanda ditambah.

Konsep Pembungkusan

Faberlic Supplements

Konsep Pembungkusan Di dunia moden, orang selalu terdedah kepada kesan agresif faktor negatif luaran. Ekologi yang buruk, irama kehidupan yang sibuk dalam megalopoli atau tekanan menyebabkan peningkatan beban pada badan. Untuk menormalkan dan meningkatkan keadaan fungsi badan, makanan tambahan digunakan. Metafora utama projek ini telah menjadi rajah untuk meningkatkan kesejahteraan seseorang dengan penggunaan makanan tambahan. Juga, elemen grafik utama mengulangi bentuk huruf F - huruf pertama dalam nama jenama.

Seni

Metamorphosis

Seni Laman web ini berada di kawasan Perindustrian Keihin di pinggir Tokyo. Pengepulan asap secara berterusan dari cerobong asap kilang industri berat dapat menggambarkan gambaran negatif seperti pencemaran dan materialisme. Walau bagaimanapun, gambar-gambar tersebut memfokuskan pada aspek yang berbeza dari kilang-kilang yang menggambarkan keindahan fungsinya. Pada siang hari, paip dan struktur membuat corak geometri dengan garis dan tekstur dan skala pada kemudahan lapuk menjadikan udara bermartabat. Pada waktu malam, kemudahannya berubah menjadi kubu kosmik misterius yang terdapat pada filem-filem sci-fi pada tahun 80-an.

Poster Pameran

Optics and Chromatics

Poster Pameran Tajuk Optik dan Kromatik merujuk kepada perbahasan antara Goethe dan Newton mengenai sifat warna. Perbahasan ini diwakili oleh pertembungan dua komposisi bentuk huruf: satu dikira, geometri, dengan kontur tajam, yang lain bergantung pada permainan bayangan berwarna-warni. Pada tahun 2014 reka bentuk ini berfungsi sebagai penutup untuk Pantone Plus Artist Covers.

Hiburan

Free Estonian

Hiburan Dalam karya seni yang unik ini, Olga Raag menggunakan surat khabar Estonia dari tahun ketika kereta itu mula dihasilkan pada tahun 1973. Surat khabar kuning di Perpustakaan Nasional difoto, dibersihkan, diselaraskan, dan diedit untuk digunakan pada projek ini. Hasil akhir dicetak pada bahan khas yang digunakan pada kereta, yang berlangsung selama 12 tahun, dan diperlukan 24 jam untuk digunakan. Estonia Percuma adalah kereta yang menarik perhatian, mengelilingi orang-orang dengan tenaga positif dan emosi nostalgia, masa kecil. Ini mengundang rasa ingin tahu dan pertunangan dari semua orang.