Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan

Winetime Seafood

Pembungkusan Reka bentuk pembungkusan untuk siri Winetime Seafood harus menunjukkan kesegaran dan kebolehpercayaan produk, jika membezakannya dengan baik daripada pesaing, harmoni dan mudah difahami. Warna yang digunakan (biru, putih dan oren) mencipta kontras, menekankan elemen penting dan mencerminkan kedudukan jenama. Konsep unik tunggal yang dikembangkan membezakan siri ini dari pengeluar lain. Strategi maklumat visual memungkinkan untuk mengenal pasti rangkaian produk yang pelbagai, dan penggunaan ilustrasi dan bukannya foto menjadikan pembungkusan lebih menarik.

Nama Projek : Winetime Seafood, Nama pereka : Olha Takhtarova, Nama pelanggan : SOT B&D.

Winetime Seafood Pembungkusan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.