Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemegang Pisau

Only Right Here

Pemegang Pisau Sejak abad kedua belas, adu banteng pertama didokumentasikan sebagai aksi atau tontonan umum. Hari ini kebangkitan kesadaran orang adalah gejala penilaian global secara keseluruhan, kerana mengambil bahagian dari sifat ilahi, kita keseluruhannya. "Only Right Here" melambangkan era baru, di mana akan ada kepupusan kegiatan agresif, yang terkandung dalam apa yang dulu merupakan pesta budaya, dan langkah evolusi yang hebat pada tahap humanistik.

Nama Projek : Only Right Here, Nama pereka : Alan Saga, Nama pelanggan : Alan Saga.

Only Right Here Pemegang Pisau

This exceptional design is a winner of platinum design award in toys, games and hobby products design competition. You should definitely see the platinum award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative toys, games and hobby products design works.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.