Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Teh Kering

SARISTI

Pembungkusan Teh Kering Reka bentuknya adalah bekas berbentuk silinder dengan warna-warna cerah. Penggunaan warna dan bentuk yang inovatif dan menerangi mencipta reka bentuk yang harmoni yang mencerminkan infus herba SARISTI. Apa yang membezakan reka bentuk kami ialah kemampuan kami untuk memberikan sentuhan moden kepada pembungkusan teh kering. Haiwan yang digunakan dalam pembungkusan mewakili emosi dan keadaan yang sering dialami orang. Sebagai contoh, burung Flamingo mewakili cinta, beruang Panda mewakili kelonggaran.

Pembungkusan Minyak Zaitun

Ionia

Pembungkusan Minyak Zaitun Oleh kerana orang Yunani kuno biasa melukis dan merancang setiap amphora (bekas) minyak zaitun secara berasingan, mereka memutuskan untuk melakukannya hari ini! Mereka menghidupkan dan menerapkan seni dan tradisi kuno ini, dalam pengeluaran moden kontemporari di mana setiap botol yang dihasilkan mempunyai corak yang berbeza. Setiap botol direka secara individu. Ini adalah reka bentuk linier yang unik, terinspirasi dari corak Yunani kuno dengan sentuhan moden yang meraikan warisan minyak zaitun vintaj. Ini bukan lingkaran setan; ia adalah garis kreatif yang terus berkembang. Setiap barisan pengeluaran menghasilkan 2000 reka bentuk yang berbeza.

Penjenamaan

1869 Principe Real

Penjenamaan 1869 Principe Real ialah penginapan dan sarapan yang terletak di tempat paling bergaya di Lisbon - Principe Real. Madonna baru sahaja membeli sebuah rumah di kawasan kejiranan ini. B&B ini terletak di sebuah istana lama tahun 1869, mengekalkan daya tarikan lama yang bercampur dengan dalaman kontemporari, memberikannya rupa dan nuansa yang mewah. Penjenamaan ini diperlukan untuk memasukkan nilai-nilai ini ke dalam logo dan aplikasi jenama untuk menggambarkan falsafah tempat penginapan yang unik ini. Ini menghasilkan logo yang menggabungkan fon klasik, mengingatkan nombor pintu lama, dengan tipografi moden dan perincian ikon tempat tidur bergaya di L of Real.

Kediaman

Panorama Villa

Kediaman Selain struktur desa Mani yang khas, konsep ini disusun sebagai rangkaian serpihan batu individu yang berputar di sekitar atrium, pintu masuk dan ruang tamu. Jumlah kediaman yang kasar membuka dialog dengan persekitaran semula jadi, sementara irama bukaannya memastikan privasi atau mengundang pemandangan panorama cakrawala, membina pengalaman langsung dari narasi berturut-turut dan beragam. Villa ini terletak di Navarino Residences, kumpulan vila mewah untuk pemilikan peribadi di tengah-tengah resort Navarino Dunes.

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian

AEcht Nuernberger Kellerbier

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian Pada abad pertengahan, kilang bir tempatan membiarkan bir mereka bertambah di bilik bawah tanah yang berusia lebih dari 600 tahun di bawah istana Nuremberg. Untuk menghormati sejarah ini, pembungkusan "AEcht Nuernberger Kellerbier" mengambil masa yang asli. Label bir menunjukkan gambar tangan istana yang duduk di atas batu dan tong kayu di bilik bawah tanah, dibingkai oleh fon jenis gaya vintaj. Label pengedap dengan tanda dagang syarikat "St. Mauritius" dan gabus mahkota berwarna tembaga menyampaikan keahlian dan kepercayaan.

Pusat Penjualan

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Pusat Penjualan Reka bentuk menggabungkan penduduk timur laut dengan kelembutan dan rahmat Selatan untuk membiarkan kehidupan penuh inklusif. Reka bentuk pintar dan susun atur yang ringkas memperluas seni bina dalaman. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk yang sederhana dan antarabangsa dengan elemen tulen dan bahan biasa, yang menjadikan ruang itu semula jadi, santai dan unik. Reka bentuknya adalah pusat penjualan dengan ukuran 600 meter persegi, ini bertujuan untuk merancang pusat penjualan panggilan oriental moden, membuat hati penduduk tenang dan membuang suara di luar. Tetap perlahan dan nikmati keindahan hidup.