Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

Mobius

Lampu Cincin Mobius memberi inspirasi untuk reka bentuk lampu Mobius. Satu jalur lampu mungkin mempunyai dua permukaan bayangan (iaitu permukaan dua sisi), yang melintang dan yang sebaliknya, yang akan memenuhi permintaan pencahayaan serba. Bentuknya yang istimewa dan sederhana mengandungi keindahan matematik yang misterius. Oleh itu, keindahan yang lebih berirama akan dibawa ke kehidupan rumah tangga.

Set Kalung Dan Anting-Anting

Ocean Waves

Set Kalung Dan Anting-Anting Kalung ombak samudera adalah perhiasan perhiasan kontemporari yang indah. Inspirasi asas reka bentuk adalah lautan. Kekayaan, kesegaran dan kemurniannya adalah elemen utama yang diproyeksikan dalam kalung. Pereka telah menggunakan keseimbangan warna biru dan putih yang baik untuk menunjukkan visi percikan ombak lautan. Ia buatan tangan dari emas putih 18K dan disatukan dengan berlian dan safir biru. Kalungnya cukup besar namun halus. Ia dirancang agar sesuai dengan semua bentuk pakaian, tetapi lebih sesuai dipasangkan dengan garis leher yang tidak akan tumpang tindih.

Pameran

City Details

Pameran Pameran penyelesaian reka bentuk untuk elemen hardscape Detail Bandaraya diadakan dari 3 Oktober hingga 5 Oktober 2019 di Moscow. Konsep lanjutan elemen hardscape, taman sukan dan permainan, penyelesaian pencahayaan dan objek seni bandar yang berfungsi dipersembahkan di kawasan seluas 15 000 meter persegi. Penyelesaian yang inovatif digunakan untuk mengatur kawasan pameran, di mana malah terdapat barisan pameran, malah dibina model miniatur bandar dengan semua komponen tertentu, seperti: alun-alun kota, jalan-jalan, taman umum.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Pejabat seni bina Switzerland Evolution Design bekerjasama dengan arkitek T + T studio seni bina Rusia telah merancang atrium pelbagai fungsi yang luas di ibu pejabat korporat baru Sberbank di Moscow. Atrium yang dipenuhi siang hari menempatkan pelbagai ruang kerja dan bar kopi, dengan ruang pertemuan berbentuk berlian yang digantung menjadi titik tumpuan halaman dalaman. Pantulan cermin, fasad dalaman yang berkaca-kaca dan penggunaan tumbuhan menambah rasa kelapangan dan kesinambungan.

Reka Bentuk Pejabat

Puls

Reka Bentuk Pejabat Syarikat kejuruteraan Jerman Puls berpindah ke premis baru dan menggunakan kesempatan ini untuk memvisualisasikan dan merangsang budaya kolaborasi baru dalam syarikat itu. Reka bentuk pejabat baru mendorong perubahan budaya, dengan pasukan melaporkan peningkatan komunikasi dalaman yang signifikan, terutama antara penyelidikan dan pengembangan dan jabatan lain. Syarikat itu juga telah menyaksikan peningkatan dalam pertemuan tidak rasmi secara spontan, yang dikenal sebagai salah satu petunjuk utama kejayaan dalam inovasi penyelidikan dan pembangunan.

Bangunan Kediaman

Flexhouse

Bangunan Kediaman Flexhouse adalah rumah keluarga tunggal di Tasik Zurich di Switzerland. Dibangun di atas sebidang tanah segitiga yang mencabar, tersekat di antara landasan kereta api dan jalan masuk tempatan, Flexhouse adalah hasil dari mengatasi banyak cabaran seni bina: jarak sempadan yang terhad dan jumlah bangunan, bentuk segitiga plot, sekatan mengenai vernakular tempatan. Bangunan yang dihasilkan dengan dinding kaca yang lebar dan fasad putih seperti pita sangat ringan dan mudah bergerak sehingga menyerupai kapal futuristik yang telah berlayar keluar dari tasik dan mendapati dirinya adalah tempat semula jadi untuk berlabuh.