Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kapel Perkahwinan

Cloud of Luster

Kapel Perkahwinan The Cloud of lustre adalah kapel perkahwinan yang terletak di dalam dewan upacara perkahwinan di bandar Himeji, Jepun. Reka bentuknya cuba menerjemahkan semangat upacara perkahwinan moden ke ruang fizikal. Kapel semuanya berwarna putih, bentuk awan menyelimuti hampir seluruhnya dengan kaca melengkung yang membukanya ke taman dan lembangan air di sekitarnya. Lajur diapit dengan modal hiperbolik seperti kepala yang menghubungkannya dengan lancar ke siling minimalis. Kapel socle di sisi lembangan adalah lekukan hiperbolik yang memungkinkan keseluruhan struktur muncul seolah-olah terapung di atas air dan menonjolkan ringannya.

Nama Projek : Cloud of Luster, Nama pereka : Tetsuya Matsumoto, Nama pelanggan : 117 Group.

Cloud of Luster Kapel Perkahwinan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.