Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Swatch Warna Bir

Beertone

Swatch Warna Bir Beertone adalah Panduan Rujukan Bir pertama berdasarkan warna bir yang berbeza, yang disajikan dalam kipas bentuk kaca. Untuk edisi pertama, kami mengumpulkan maklumat dari 202 bir swiss yang berbeza, yang mengelilingi negara ini, dari Timur ke Barat, dari Utara ke Selatan. Seluruh proses memerlukan banyak masa dan logistik terperinci untuk disiapkan tetapi hasil dari kedua-dua nafsu ini menjadikan kami sangat bangga dan edisi selanjutnya sudah dirancang. Ceria!

Nama Projek : Beertone, Nama pereka : Alexander Michelbach, Nama pelanggan : Beertone.

Beertone Swatch Warna Bir

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.