Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Mengambil tema reka bentuk, potret grafik, model gigi, visual kepala selebriti adalah semua ciri utama yang membantu merangsang selera setiap pelanggan. Dari siling grafik coklat dan putih yang mewah, ke dinding grafik super putih, ke dinding paparan produk yang disusun dengan rapi, bersama dengan 100 ikon menggigit yang mewakili beberapa dekad yang berbeza, rasa humor hitam yang direka kaya membingungkan.

Reka Bentuk Korporat

Vivifying Minimalism

Reka Bentuk Korporat Hasilnya adalah untuk mewujudkan ruang kontemporari yang menyesuaikan terapi berdasarkan teknologi canggih sambil menawarkan rawatan spa klasik. Cadangan yang dihasilkan adalah untuk mewujudkan ruang dinamik yang memancarkan kesederhanaan makmal saintifik sambil menambahkan konotasi dalaman klasik yang hangat. Inspirasi untuk lobi darat berasal dari falsafah zen dan sifat kosmos yang dinamis. Lavaplaster putih mengisyaratkan alasan klinikal putih dan saintifik, coklat coklat dari palet klasik mengisyaratkan konotasi keinginan manusia.

Pusat Perubatan

Neo Derm The Center

Pusat Perubatan Ia direka untuk mengasyikkan tema garis, dan sorotan warna kapur sudah cukup untuk menunjukkan ringkas reka bentuk yang suram dan bertenaga untuk pusat penjagaan kulit ini. Rasuk garis putus-putus putih melintasi siling putih dan memanjang ke ruang sekitar dengan dinamik. Zon bersantai yang berdekatan dengan penerimaan tetamu diatur dengan warna kapur warna dari perabot ke permaidani yang menekankan inti pati jenama muda dan segar dengan melihat ke pelabuhan Victoria.

Ruang Pameran Dan Rundingan

All Love in Town Sales Center

Ruang Pameran Dan Rundingan Ruang komersial juga boleh menjadi kawasan aktiviti berorientasikan perniagaan yang penuh dengan seni dan estetika seperti teater dan muzium. Sebilangan kecil pereka tidak pernah menyangka bahawa gabungan intensif orang dan persekitaran menjadi sangat penting daripada yang kita harapkan. Kami membuat ruang dalaman yang menyerang dengan orang-orang yang masuk ke dalamnya dengan menggunakan sebilangan besar lampu-lampu dengan harga murah, bola hiasan Ping Pong dan Krismas. Ia membawa legenda penjualan harta benda menyelesaikan tugas penjualan dalam tiga bulan pada masa itu di seluruh industri kerana reka bentuknya yang tersendiri.

Pawagam

Wuhan Pixel Box Cinema

Pawagam "Pixel" adalah elemen dasar gambar, pereka meneroka hubungan pergerakan dan piksel untuk menjadi tema reka bentuk ini. "Pixel" diterapkan di berbagai area pawagam. Dewan besar box office menempatkan sampul melengkung yang luar biasa yang dibentuk oleh lebih dari 6000 keping panel keluli tahan karat. Dinding paparan ciri dihiasi dengan sejumlah besar jalur persegi yang menonjol dari dinding yang menyajikan nama glamor pawagam. Di dalam pawagam ini, semua orang akan menikmati suasana dunia digital yang hebat yang dihasilkan oleh perpaduan semua elemen "Pixel".

Pejabat

White Paper

Pejabat Bahagian dalaman seperti kanvas mewujudkan ruang untuk sumbangan kreatif para pereka dan memberi peluang untuk pameran pelbagai proses reka bentuk. Ketika setiap proyek berjalan, dinding dan papan ditutup dengan penelitian, lakaran reka bentuk dan persembahan, mencatat evolusi setiap reka bentuk dan menjadi buku harian para pereka. Lantai putih dan pintu tembaga, yang digunakan secara unik dan berani untuk penggunaan harian yang mantap, mengumpulkan jejak kaki dan cap jari dari kakitangan dan pelanggan, menyaksikan perkembangan syarikat itu.