Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengubahsuaian Bangunan Bersejarah

BrickYard33

Pengubahsuaian Bangunan Bersejarah Di Taiwan, walaupun terdapat beberapa kes seperti pengubahsuaian bangunan bersejarah, tetapi mempunyai kepentingan sejarah, ia adalah tempat tertutup sebelumnya, sekarang dibuka di hadapan semua orang. Anda boleh menjamu selera di sini, berjalan-jalan di sini, membuat persembahan di sini, menikmati pemandangan di sini, mendengar muzik di sini, membuat kuliah, perkahwinan, dan juga persembahan BMW dan AUDI yang baru selesai, dengan banyak Fungsi. Di sini anda dapat mencari kenangan orang tua juga boleh menjadi generasi muda untuk mencipta kenangan.

Reka Bentuk Dalaman Rumah Kediaman

Urban Twilight

Reka Bentuk Dalaman Rumah Kediaman Ruangnya penuh dengan kekayaan reka bentuk, dari segi bahan dan perincian yang digunakan dalam projek. Pelan flat ini adalah bentuk Z yang ramping, yang menjadi ciri ruang, tetapi juga menjadi cabaran untuk membuat perasaan spasial yang luas dan murah hati untuk penyewa. Pereka tidak menyediakan dinding untuk memotong kelangsungan ruang terbuka. Dengan operasi ini, bahagian dalaman menerima cahaya matahari yang semula jadi, yang menerangi ruang untuk membuat suasana dan menjadikan ruang selesa dan luas. Ketukangan itu juga memperincikan ruang dengan sentuhan halus. Bahan logam dan alam membentuk komposisi reka bentuk.

Paviliun Berkuda

Oat Wreath

Paviliun Berkuda Paviliun berkuda adalah bahagian dari pusat berkuda yang baru dibuat. Objek terletak di warisan budaya dan dilindungi oleh kawasan budaya dari ansambel sejarah pameran. Konsep seni bina utama adalah pengecualian dinding modal besar yang memihak kepada elemen renda kayu lutsinar. Motif utama hiasan fasad adalah corak irama bergaya dalam bentuk telinga gandum atau oat. Tiang logam nipis hampir tidak dapat dilihat menyokong sinar cahaya dari atap kayu terpaku, yang terangkat, dengan penyempurnaan dalam bentuk siluet bergaya kepala kuda.

Rumah Persendirian

The Cube

Rumah Persendirian Untuk mewujudkan pengalaman hidup yang berkualiti dan mentakrifkan semula imej bangunan kediaman di Kuwait sambil mengekalkan keperluan iklim dan keperluan privasi yang ditentukan oleh budaya Arab, adalah cabaran utama yang dihadapi oleh pereka. The Cube House adalah bangunan struktur konkrit / keluli empat tingkat berdasarkan penambahan dan pengurangan dalam kubus yang mewujudkan pengalaman dinamik antara ruang dalaman dan luaran untuk menikmati pemandangan cahaya dan pemandangan semula jadi sepanjang tahun.

Rumah Ladang

House On Pipes

Rumah Ladang Kisi paip keluli ramping yang dibentangkan secara berperingkat dapat meminimumkan jejak bangunan sambil memberikan ketegaran dan kestabilan untuk mengangkat ruang kediaman di atas ini. Sesuai dengan pendekatan ikon minimalis, rumah pertanian ini telah dirancang dalam rangka pohon yang ada untuk mengurangkan kenaikan haba dalaman. Ini telah dibantu lagi oleh penyengatan blok Fly ash yang disengaja di fasad dengan kekosongan dan bayangan yang dihasilkan secara semula jadi menyejukkan bangunan. Menaikkan rumah juga memastikan bahawa Landskap tidak terganggu dan pemandangannya tidak terhad.

Rumah

Basalt

Rumah Dibina untuk keselesaan dan juga elegan. Reka bentuk ini benar-benar menarik dan luar biasa di dalam dan luar. Keistimewaannya termasuk kayu oak, tingkap yang dibuat untuk membawa banyak cahaya matahari, dan ia menenangkan mata. Ia memikat dengan keindahan dan tekniknya. Sebaik sahaja anda berada di rumah ini, anda tidak dapat melihat ketenangan dan perasaan oasis yang mengambil alih anda. Angin sepoi-sepoi pohon dan sekitarnya dengan sinar matahari menjadikan rumah ini tempat yang unik untuk tinggal jauh dari kehidupan bandar yang sibuk. Rumah Basalt dibina untuk menyenangkan dan menampung pelbagai orang.