Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunannya dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik untuk dapur. Pull down digital sink mixer memberi pengguna kebebasan bergerak di dapur sambil menawarkan pilihan dua fungsi aliran berbeza. Di bahagian depan electra, pad elektronik memberi anda akses ke semua fungsi, baik ketika semburan dipasang ke cerat atau di tangan anda dengan hanya hujung jari anda yang dapat anda kendalikan.

Nama Projek : Electra, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Keran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.