Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tempat Kek

Temple

Tempat Kek Dari semakin popularnya pembuatan roti di rumah, kita dapat melihat keperluan untuk membuat kuih kontemporari yang moden, yang mudah disimpan di dalam almari atau lukisan. Mudah dibersihkan dan selamat mencuci pinggan mangkuk. Kuil mudah dipasang dan intuitif dengan menggeser pinggan di bahagian atas tulang belakang tirus. Pembongkaran semudah itu dengan hanya melepaskannya. Semua 4 elemen utama dipegang bersama oleh Stacker. Stacker membantu menyatukan semua elemen untuk penyimpanan kompak pelbagai sudut. Anda boleh menggunakan konfigurasi plat yang berbeza untuk majlis yang berbeza.

Nama Projek : Temple, Nama pereka : Chris Woodward, Nama pelanggan : CWD ltd .

Temple Tempat Kek

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.