Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Sampul Album

Haezer

Seni Sampul Album Haezer terkenal dengan suara bassnya yang kuat, rehat epik dengan kesan yang baik. Jenis suara yang dihasilkan hanya sebagai muzik tarian lurus ke depan, tetapi apabila diperiksa atau didengarkan dengan lebih dekat, anda akan mula menemui pelbagai lapisan frekuensi dalam produk siap. Untuk konsep kreatif dan pelaksanaannya, cabarannya adalah untuk mensimulasikan pengalaman audio yang dikenali sebagai Haezer. Gaya karya seni sama sekali tidak sama dengan gaya muzik tarian, sehingga menjadikan Haezer sebagai genre tersendiri.

Nama Projek : Haezer , Nama pereka : Chris Slabber, Nama pelanggan : CS Design & Illustration.

Haezer  Seni Sampul Album

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.