Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi

1x3

Meja Kopi 1x3 diilhamkan oleh teka-teki burr yang saling berkaitan. Ini adalah kedua - perabot dan penggoda otak. Semua bahagian tetap bersama tanpa memerlukan sebarang kelengkapan. Prinsip saling mengikat hanya melibatkan pergerakan gelongsor yang memberikan proses pemasangan yang sangat pantas dan menjadikan 1x3 sesuai untuk pertukaran tempat yang kerap. Tahap kesukaran tidak bergantung pada ketangkasan tetapi kebanyakannya pada penglihatan spasial. Arahan diberikan sekiranya pengguna memerlukan pertolongan. Nama - 1x3 adalah ungkapan matematik yang mewakili logik struktur kayu - satu jenis elemen, tiga kepingnya.

Nama Projek : 1x3, Nama pereka : Petar Zaharinov, Nama pelanggan : PRAKTRIK.

1x3 Meja Kopi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.