Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Seni Bandar Awam

Eye of Ra'

Perabot Seni Bandar Awam Cita-cita reka bentuk ini adalah untuk menggabungkan sejarah Mesir kuno dengan metodologi reka bentuk cecair futuristik. Ini adalah terjemahan harfiah alat keagamaan Mesir yang paling ikonik menjadi bentuk perabot jalan yang lancar yang meminjam ciri-ciri gaya mengalir di mana tidak ada bentuk atau reka bentuk tertentu yang disarankan. The Eye mewakili pasangan lelaki dan wanita dalam penyusunan Tuhan Ra. Oleh itu, perabot jalan raya disajikan dalam reka bentuk yang kukuh melambangkan kejantanan dan kekuatan sementara penampilan melengkungnya menggambarkan kewanitaan dan keanggunan.

Nama Projek : Eye of Ra', Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Perabot Seni Bandar Awam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.