Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Pejabat seni bina Switzerland Evolution Design bekerjasama dengan arkitek T + T studio seni bina Rusia telah merancang atrium pelbagai fungsi yang luas di ibu pejabat korporat baru Sberbank di Moscow. Atrium yang dipenuhi siang hari menempatkan pelbagai ruang kerja dan bar kopi, dengan ruang pertemuan berbentuk berlian yang digantung menjadi titik tumpuan halaman dalaman. Pantulan cermin, fasad dalaman yang berkaca-kaca dan penggunaan tumbuhan menambah rasa kelapangan dan kesinambungan.

Nama Projek : Sberbank Headquarters, Nama pereka : Evolution Design, Nama pelanggan : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.