Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kafe

Aix Arome Cafe

Kafe The Café adalah tempat pengunjung merasakan wujud bersama dengan lautan. Struktur berbentuk telur besar yang diletakkan di tengah ruang secara serentak berfungsi sebagai juruwang dan bekalan kopi. Penampilan gerai yang ikonik diilhamkan oleh biji kopi yang kelihatan gelap dan kusam. Dua bukaan besar di bahagian atas kedua sisi "kacang besar" berfungsi sebagai sumber pengudaraan dan cahaya semula jadi yang baik. Kafe menyediakan meja panjang seperti sekumpulan gurita dan buih. Lampu gantung yang kelihatan rawak menyerupai pemandangan ikan ke permukaan air, riak berkilat menyerap cahaya matahari yang nyaman dari langit putih yang luas.

Nama Projek : Aix Arome Cafe, Nama pereka : Ajax Law, Nama pelanggan : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kafe

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.