Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bar Koktel

Gamsei

Bar Koktel Ketika Gamsei dibuka pada tahun 2013, hiper-lokalisme diperkenalkan ke bidang praktik yang sampai saat ini terutama terbatas pada tempat makan. Di Gamsei, ramuan untuk koktel diusahakan secara liar atau ditanam oleh petani artesian tempatan. Bahagian dalam bar, adalah kesinambungan dari falsafah ini. Sama seperti koktel, Buero Wagner membeli semua bahan secara tempatan, dan bekerjasama dengan pengeluar tempatan untuk menghasilkan penyelesaian yang dibuat khas. Gamsei adalah konsep bersepadu sepenuhnya yang mengubah acara minum koktel menjadi pengalaman baru.

Nama Projek : Gamsei, Nama pereka : BUERO WAGNER, Nama pelanggan : Trink Tank.

Gamsei Bar Koktel

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.