Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bar Koktel

Gamsei

Bar Koktel Ketika Gamsei dibuka pada tahun 2013, hiper-lokalisme diperkenalkan ke bidang praktik yang sampai saat ini terutama terbatas pada tempat makan. Di Gamsei, ramuan untuk koktel diusahakan secara liar atau ditanam oleh petani artesian tempatan. Bahagian dalam bar, adalah kesinambungan dari falsafah ini. Sama seperti koktel, Buero Wagner membeli semua bahan secara tempatan, dan bekerjasama dengan pengeluar tempatan untuk menghasilkan penyelesaian yang dibuat khas. Gamsei adalah konsep bersepadu sepenuhnya yang mengubah acara minum koktel menjadi pengalaman baru.

Nama Projek : Gamsei, Nama pereka : BUERO WAGNER, Nama pelanggan : Trink Tank.

Gamsei Bar Koktel

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.