Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Awam

Flow With The Sprit Of Water

Seni Awam Seringkali persekitaran masyarakat tercemar oleh ketidakselesaan antara dan penghuni mereka yang mengakibatkan kekacauan yang kelihatan dan tidak dapat dilihat di sekitarnya. Kesan tidak sedar dari gangguan ini adalah bahawa penduduk mengalami kegelisahan. Pergolakan kebiasaan dan siklik ini mempengaruhi tubuh, minda, dan semangat. Arca membimbing, mempelai, menyucikan, dan memperkuat "chi" ruang yang positif, dengan fokus pada hasil yang menyenangkan dan damai. Dengan pergeseran halus di persekitaran mereka, orang ramai dipandu ke arah keseimbangan antara realiti dalaman dan luaran mereka.

Nama Projek : Flow With The Sprit Of Water, Nama pereka : Iutian Tsai, Nama pelanggan : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Seni Awam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.