Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Patung Awam

Bubble Forest

Patung Awam Bubble Forest adalah patung awam yang terbuat dari keluli tahan karat tahan asid. Lampu ini diterangi dengan lampu LED RGB yang dapat diprogramkan yang membolehkan patung tersebut mengalami metamorfosis yang luar biasa ketika matahari terbenam. Ia dibuat sebagai refleksi kemampuan tanaman menghasilkan oksigen. Hutan judul terdiri daripada 18 batang / batang keluli yang diakhiri dengan mahkota dalam bentuk konstruksi sfera yang mewakili gelembung udara tunggal. Bubble Forest merujuk pada flora daratan dan juga yang diketahui dari dasar tasik, laut dan lautan

Nama Projek : Bubble Forest, Nama pereka : Mirek Struzik, Nama pelanggan : Altarea.

Bubble Forest Patung Awam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.