Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keramahan Stadium

San Siro Stadium Sky Lounge

Keramahan Stadium Projek lounge Sky yang baru adalah langkah pertama dari program pengubahsuaian besar yang dilaksanakan oleh AC Milan dan FC Internazionale, bersama dengan Perbandaran Milan, dengan tujuan mengubah stadium San Siro dalam sebuah kemudahan multifungsi yang mampu menampung semua peristiwa penting yang akan dihadapi Milano semasa EXPO 2015 yang akan datang. Berikutan kejayaan projek skybox, Ragazzi & Partners telah melaksanakan idea untuk mewujudkan konsep baru ruang perhotelan di atas landasan utama Stadium San Siro.

Struktur Pencahayaan

Tensegrity Space Frame

Struktur Pencahayaan Lampu bingkai ruang Tensegrity menggunakan prinsip RBFuller 'Less for more' untuk menghasilkan lekapan cahaya hanya menggunakan sumber cahaya dan wayar elektriknya. Tensegrity menjadi kaedah struktur yang mana kedua-duanya saling bekerjasama dalam pemampatan dan ketegangan untuk menghasilkan medan cahaya yang kelihatan tidak putus-putus yang hanya ditentukan oleh logik strukturnya. Skalabilitasnya, dan ekonomi pengeluaran berbicara dengan komoditi konfigurasi yang tidak berkesudahan yang bentuknya yang terang menahan tarikan graviti dengan kesederhanaan yang menegaskan paradigma zaman kita: Untuk mencapai lebih banyak sementara menggunakan lebih sedikit.

Alat Tukar Untuk Pendidikan

Pupil 108

Alat Tukar Untuk Pendidikan Murid 108: Peranti boleh tukar Windows 8 yang paling berpatutan untuk Pendidikan. Antara muka baru dan pengalaman baru dalam pembelajaran. Murid 108 merangkumi dunia tablet dan komputer riba, beralih antara keduanya, untuk peningkatan prestasi dalam Pendidikan. Windows 8 membuka kemungkinan pembelajaran baru, yang membolehkan pelajar memanfaatkan sepenuhnya ciri skrin sentuh dan aplikasi yang tidak terkira banyaknya. Sebahagian daripada Penyelesaian Pendidikan Intel®, Pupil 108 adalah penyelesaian yang paling berpatutan dan sesuai untuk bilik darjah di seluruh dunia.

Meja Makan

Chromosome X

Meja Makan Meja Makan yang dirancang untuk menyediakan tempat duduk untuk lapan orang, yang berinteraksi dalam susunan anak panah. Bahagian atasnya adalah abstrak X, terbuat dari dua kepingan yang berbeda yang diperkuat oleh garis dalam, sementara X abstrak yang sama dipantulkan di lantai dengan struktur dasar. Struktur putih terbuat dari tiga kepingan yang berbeza untuk pemasangan dan pengangkutan yang mudah. Lebih-lebih lagi, kontras venir jati atas dan putih untuk alas dipilih untuk meringankan bahagian bawah memberi lebih penekanan pada bahagian atas yang tidak teratur, sehingga memberikan petunjuk untuk interaksi pengguna yang berbeza.

Pemasangan Optik

Opx2

Pemasangan Optik Opx2 adalah pemasangan optik yang meneroka hubungan simbiotik antara alam dan teknologi. Hubungan di mana corak, pengulangan, dan irama menggambarkan pembentukan semula jadi dan operasi proses pengkomputeran. Geometri tertutup pemasangan, kelegapan sesaat dan / atau ketumpatan serupa dengan fenomena pemanduan oleh ladang jagung atau dijelaskan dalam teknologi sambil melihat kod binari. Opx2 membina geometri yang kompleks dan menantang persepsi jumlah dan ruang.

Peranti Yang Boleh Dilepaskan Untuk Pendidikan

Unite 401

Peranti Yang Boleh Dilepaskan Untuk Pendidikan Bersatu 401: Duo yang sempurna untuk Pendidikan. Mari bercakap mengenai kerja berpasukan. Dengan reka bentuk 2-dalam-1 yang sangat serba boleh, Unite 401 adalah peranti pelajar yang ideal untuk persekitaran pembelajaran kolaboratif. Gabungan tablet dan notebook memberikan penyelesaian mudah alih yang paling hebat untuk Pendidikan, yang diperkasakan oleh reka bentuk selamat mgseries dengan harga paling pintar.