Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg Tangan

Qwerty Elemental

Beg Tangan Sama seperti evolusi reka bentuk mesin taip menunjukkan transformasi dari bentuk visual yang sangat kompleks ke bentuk geometri sederhana yang kemas, Qwerty-elemental adalah perwujudan kekuatan, simetri, dan kesederhanaan. Bahagian keluli konstruktif yang dibuat oleh pelbagai tukang adalah ciri visual khas produk, yang memberikan beg itu sebagai seni bina. Keunikan penting beg itu ialah dua kunci mesin taip yang dihasilkan sendiri dan dipasang oleh pereka sendiri.

Nama Projek : Qwerty Elemental, Nama pereka : Patrizia Donà, Nama pelanggan : Donà.

Qwerty Elemental Beg Tangan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.