Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Arca Bandar

Santander World

Arca Bandar Santander World adalah acara seni awam yang terdiri daripada sekumpulan patung yang meraikan seni dan menyelimuti kota Santander (Sepanyol) sebagai persiapan untuk World Sailing Championship Santander 2014. Arca setinggi 4.2 meter, diperbuat daripada kepingan keluli dan masing-masing daripadanya dibuat oleh artis visual yang berbeza. Setiap bahagian mewakili konsep budaya salah satu dari 5 benua. Maknanya adalah untuk mewakili cinta dan menghormati kepelbagaian budaya sebagai alat untuk perdamaian, melalui mata artis yang berbeza, dan menunjukkan bahawa masyarakat menyambut kepelbagaian dengan tangan terbuka.

Nama Projek : Santander World, Nama pereka : Jose Angel Cicero, Nama pelanggan : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Arca Bandar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.