Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Piano Hibrid Mewah

Exxeo

Piano Hibrid Mewah EXXEO adalah Piano Hibrid Elegant untuk ruang kontemporari. Bentuknya yang unik merangkumi gabungan tiga dimensi gelombang bunyi. Pelanggan dapat menyesuaikan sepenuhnya piano mereka agar selaras dengan persekitarannya sebagai karya Seni Dekorasi. Piano berteknologi tinggi ini terbuat dari bahan eksotik seperti Carbon Fiber, Leather Automotive premium dan Aluminium gred Aerospace. Sistem pembesar suara papan suara maju; mencipta semula piano Grand yang dinamik luas melalui sistem suara pembesar suara 200 Watt, 9. Bateri terpasang khasnya membolehkan piano melakukan sehingga 20 jam dengan sekali cas.

Nama Projek : Exxeo, Nama pereka : iMAN Maghsoudi, Nama pelanggan : EXXEO.

Exxeo Piano Hibrid Mewah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.