Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

Phuket VIP Mercury

Pejabat Berdasarkan tema keterbukaan dan penerokaan mendalam jenama, meneroka reka bentuk dan membuat integrasi visual kepanjangan visual dan kisah jenama dengan planet ini sebagai elemen kreatif utama. Rancangan ini menyelesaikan tiga masalah berikut dengan pemikiran visual baru: Keseimbangan keterbukaan dan fungsi ruang; Pembahagian dan gabungan kawasan fungsional ruang; Keteraturan dan perubahan gaya ruang asas.

Nama Projek : Phuket VIP Mercury, Nama pereka : Songhuan Wu, Nama pelanggan : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.