Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Taman Peribadi

Ryad

Taman Peribadi Tantangannya terdiri dari memodenkan rumah negara lama dan mengubahnya menjadi dunia damai dan tenang, bekerja secara komprehensif baik di kawasan seni bina dan landskap. Fasad diperbaharui, kerja sipil dilakukan di trotoar dan kolam renang dan dinding penahan dibina, membuat kerja besi tempa baru untuk lengkungan, dinding dan pagar. Berkebun, pengairan dan takungan, serta kilat, perabot dan aksesori juga dapat digunakan secara menyeluruh.

Kafe Dan Restoran

Roble

Kafe Dan Restoran Idea reka bentuknya diambil dari kedai stik dan asap AS, dan sebagai hasil daripada pasukan penyelidikan fasa pertama, pasukan penyelidik memutuskan untuk menggunakan kayu dan kulit dengan warna gelap seperti hitam dan hijau, bersama dengan emas dan mawar emas diambil dengan cahaya mewah yang hangat dan terang. Ciri-ciri reka bentuk adalah 6 candelier gantung besar yang terdiri daripada 1200 keluli anodized buatan tangan. Serta bar kaunter 9 meter, yang diliputi oleh payung 275 sentimeter yang terdiri daripada botol yang cantik dan berbeza, tanpa sokongan menutupi kaunter bar.

Pembesar Suara

Sperso

Pembesar Suara Sperso berasal dari dua perkataan Sperm dan Sound. Bentuk gelembung dan pembesar suara yang berkaca-kaca ke lubang kepalanya merujuk kepada rasa kejiwaan dan penembusan suara di persekitaran seperti api sperma lelaki ke dalam ovum wanita semasa mengawan. Tujuannya adalah untuk menghasilkan bunyi yang tinggi dan berkualiti tinggi di sekitar persekitaran. Sistem tanpa wayarnya membolehkan pengguna menyambungkan telefon bimbit, komputer riba, tablet dan peranti lain ke pembesar suara melalui Bluetooth. Pembesar suara siling ini boleh digunakan khas di ruang tamu, bilik tidur dan ruang TV.

Penyelidikan Dan Pengembangan Arkitek

Technology Center

Penyelidikan Dan Pengembangan Arkitek Projek seni bina Pusat Teknologi mempunyai garis panduan penyatuan ensembel seni bina ke lanskap sekitarnya, ruang yang tenang dan menyenangkan. Idea yang menentukan ini menjadikan ensemble sebagai mercu tanda berperikemanusiaan, yang ditakdirkan untuk perendaman intelektual yang diperlukan oleh para penyelidik yang akan bertindak di dalamnya, dinyatakan dalam niat plastik dan konstruktifnya. Reka bentuk bumbung yang mencolok dan bersepadu dalam bentuk cekung dan cembung hampir menyentuh garis mendatar yang menonjol yang mendefinisikan dengan demikian, ciri utama kompleks seni bina.

Bangku

Ane

Bangku Bangku Ane mempunyai bilah kayu padat yang nampaknya terapung dengan harmoni, namun bebas dari kaki kayu, di atas kerangka keluli. Pereka menyatakan bahawa tempat duduk, buatan tangan dari kayu mesra alam yang diperakui, dibentuk melalui penggunaan unik dari beberapa kepingan satu bentuk kayu yang diletakkan dan dipotong dengan cara yang dinamis. Apabila duduk di atas bangku, sudut kenaikan sedikit ke belakang dan sudut putaran di sisi selesai dengan cara yang memberikan posisi duduk yang semula jadi dan selesa. Bangku Ane mempunyai tahap kerumitan yang tepat untuk membuat kemasan yang elegan.

Pakej Untuk Teh

Seven Tea House

Pakej Untuk Teh Teh Hall Brand, mengambil gambar tumpahan dan penyebaran teh secara bebas dan santai, konsep proses pembuatan teh, kuat atau lemah, berubah tidak dapat diramalkan, sebagai elemen lukisan teh sambil mencicipi teh. Pesona santai dengan mengambil teh sebagai tinta dan menggunakan jari sebagai pena, menggambarkan gambaran luas keluarga dewan teh dengan pemandangan. Reka bentuk pakej asal menyampaikan suasana yang selesa, menyatakan masa yang menyenangkan untuk menjalani kehidupan dengan teh.