Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Jenama

Queen

Reka Bentuk Jenama Reka bentuk yang diperluas berdasarkan konsep ratu dan papan catur. Dengan dua warna hitam dan emas, reka bentuknya adalah untuk menyampaikan rasa kelas tinggi dan membentuk semula imej visual. Sebagai tambahan kepada garis logam dan emas yang digunakan dalam produk itu sendiri, elemen pemandangan dibina untuk memancarkan kesan catur perang, dan kami menggunakan koordinasi pencahayaan panggung untuk menghasilkan asap dan cahaya perang.

Arca

Atgbeyond

Arca Xi'an terletak di tempat permulaan Great Silk Road. Dalam proses penyelidikan kreatif seni, mereka menggabungkan sifat moden jenama hotel Xi'an W, sejarah dan budaya khas Xi'an, dan kisah seni yang indah dari Dinasti Tang. Pop yang digabungkan dengan seni grafiti menjadi ungkapan artistik hotel W yang memberi kesan mendalam.

Yong A Rebranding Pelabuhan

Hak Hi Kong

Yong A Rebranding Pelabuhan Cadangan itu menggunakan tiga konsep untuk membina semula sistem CI untuk Pelabuhan Perikanan Yong-An. Yang pertama adalah logo baru yang dibuat dengan bahan visual khusus yang diekstrak dari ciri budaya masyarakat Hakka. Langkah seterusnya adalah penyelidikan semula pengalaman hiburan, kemudian buat dua watak maskot yang mewakili dan biarkan mereka muncul di tarikan baru untuk memandu pelancong ke pelabuhan. Akhir sekali, merancang sembilan tempat di dalamnya, dikelilingi dengan aktiviti hiburan dan masakan yang lazat.

Reka Bentuk Pameran

Tape Art

Reka Bentuk Pameran Pada tahun 2019, pesta visual garis, potongan warna, dan pendarfluor mencetuskan Taipei. Ia adalah Tape That Art Exhibition yang dianjurkan oleh FunDesign.tv dan Tape That Collective. Pelbagai projek dengan idea dan teknik yang luar biasa disajikan dalam 8 pemasangan seni pita dan mempamerkan lebih dari 40 lukisan pita, bersama dengan video karya seniman pada masa lalu. Mereka juga menambahkan suara dan cahaya yang cemerlang untuk menjadikan acara ini sebagai lingkungan seni yang mengasyikkan dan bahan-bahan yang mereka pakai termasuk pita kain, pita saluran, kaset kertas, kisah pembungkusan, pita plastik, dan kerajang.

Salun Rambut

Vibrant

Salun Rambut Menangkap inti dari gambar botani, taman langit diciptakan di sepanjang lorong, segera menyambut para tamu untuk berjemur di bawah, menjauh dari orang ramai, menyambut mereka dari pintu masuk. Melihat lebih jauh ke ruang, susun atur yang menyempit memanjang ke atas dengan sentuhan keemasan yang terperinci. Metafora botani masih diekspresikan dengan penuh semangat di seluruh ruangan, menggantikan bunyi bising yang keluar dari jalan-jalan, dan di sini menjadi taman rahsia.

Kediaman Peribadi

City Point

Kediaman Peribadi Pereka mencari inspirasi dari pemandangan bandar. Pemandangan ruang bandar yang sibuk dengan demikian 'diperluas' ke ruang tamu, yang dicirikan oleh projek dengan tema Metropolitan. Warna gelap diserlahkan oleh cahaya untuk mewujudkan kesan visual dan suasana yang indah. Dengan mengadopsi mozek, lukisan dan cetakan digital dengan bangunan tinggi, kesan kota moden dibawa ke pedalaman. Pereka berusaha sedaya upaya dalam perancangan ruang, terutama yang berfokus pada fungsi. Hasilnya adalah rumah yang bergaya dan mewah yang cukup luas untuk melayani 7 orang.