Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Buku

Chongqing Zhongshuge

Kedai Buku Menggabungkan pemandangan Chongqing yang indah di kedai buku, pereka telah mencipta ruang di mana para pengunjung mungkin merasa seperti di Chongqing yang menawan ketika membaca. Terdapat lima jenis kawasan bacaan secara keseluruhan, masing-masing seperti kawasan ajaib dengan keistimewaan. Kedai buku Chongqing Zhongshuge telah memberikan pengguna pengalaman yang lebih mewah yang tidak dapat mereka perolehi melalui membeli-belah dalam talian.

Nama Projek : Chongqing Zhongshuge, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Kedai Buku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.