Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Elektrik

Ozoa

Basikal Elektrik Basikal elektrik OZOa mempunyai bingkai dengan bentuk 'Z' yang khas. Bingkai membentuk garis yang tidak terputus yang menghubungkan elemen fungsional utama kenderaan, seperti roda, stereng, tempat duduk dan pedal. Bentuk 'Z' berorientasi sedemikian rupa sehingga strukturnya memberikan suspensi belakang buatan semula jadi. Ekonomi berat disediakan dengan penggunaan profil aluminium di semua bahagian. Bateri ion litium yang boleh ditanggalkan dan dicas semula disatukan ke dalam bingkai.

Reka Bentuk Seni Bina Fasad

Cecilip

Reka Bentuk Seni Bina Fasad Reka bentuk sampul Cecilip diselaraskan oleh superposisi unsur mendatar yang memungkinkan untuk mencapai bentuk organik yang membezakan isipadu bangunan. Setiap modul terdiri daripada bahagian garis yang tertulis dalam radius kelengkungan yang akan dibentuk. Kepingan tersebut menggunakan profil segi empat tepat dari aluminium anodized perak selebar 10 cm dan tebal 2 mm dan diletakkan di panel aluminium komposit. Setelah modul dipasang, bahagian depan dilapisi dengan keluli tahan karat 22 gauge.

Kedai

Ilumel

Kedai Setelah hampir empat dekad sejarah, kedai Ilumel adalah salah satu firma terbesar dan paling berprestij di Republik Dominika di pasar perabot, pencahayaan dan hiasan. Intervensi terbaru bertindak balas terhadap perlunya perluasan kawasan pameran dan definisi laluan yang lebih bersih dan lebih jelas yang memungkinkan untuk menghargai pelbagai koleksi yang ada.

Rak Buku

Amheba

Rak Buku Rak buku organik yang disebut Amheba didorong oleh algoritma, yang mengandungi parameter dan set peraturan yang berubah-ubah. Konsep pengoptimuman Topologi digunakan untuk meringankan struktur. Berkat logik jigsaw yang tepat adalah mungkin untuk menguraikan dan memindahkannya, bila-bila masa. Satu orang mampu membawa dengan kepingan dan memasang struktur sepanjang 2,5 meter. Teknologi fabrikasi digital digunakan untuk direalisasikan. Seluruh proses dikendalikan hanya dalam komputer. Dokumentasi teknikal tidak diperlukan. Data dihantar ke mesin CNC 3 paksi. Hasil keseluruhan proses adalah struktur ringan.

Alam Awam

Quadrant Arcade

Alam Awam Arked yang disenaraikan Gred II telah diubah menjadi kehadiran jalan yang menarik dengan mengatur cahaya yang betul di tempat yang tepat. Umum, pencahayaan ambien digunakan secara holistik dan kesannya dipentaskan secara hierarki untuk mencapai variasi dalam corak cahaya yang menimbulkan minat dan mendorong peningkatan penggunaan ruang. Penggabungan strategik untuk reka bentuk dan penempatan pendiri fitur dinamik dikendalikan bersama dengan artis sehingga kesan visual kelihatan lebih halus daripada berlebihan. Dengan pudar siang, struktur elegan diserlahkan oleh irama pencahayaan elektrik.

Reka Bentuk Pemasangan Seni

Kasane no Irome - Piling up Colors

Reka Bentuk Pemasangan Seni Reka bentuk pemasangan Tarian Jepun. Orang Jepun telah mengumpulkan warna dari zaman dahulu untuk menyatakan perkara suci. Juga, menumpuk kertas dengan siluet persegi telah digunakan sebagai benda yang mewakili kedalaman suci. Nakamura Kazunobu merancang ruang yang mengubah atmosfer dengan menukar kepada pelbagai warna dengan bentuk "cerucuk" persegi sebagai motif. Panel terbang di udara berpusat pada penari menutupi langit di atas ruang pentas dan menggambarkan penampilan cahaya yang melewati ruang yang tidak dapat dilihat tanpa panel.