Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Projek Tipografi

Reflexio

Projek Tipografi Projek tipografi eksperimental yang menggabungkan pantulan pada cermin dengan huruf kertas yang dipotong oleh salah satu paksinya. Ini menghasilkan komposisi modular yang pernah difoto menunjukkan gambar 3D. Projek ini menggunakan sihir dan percanggahan visual untuk beralih dari bahasa digital ke dunia analog. Pembinaan huruf di cermin mencipta realiti baru dengan refleksi, yang bukan kebenaran atau kepalsuan.

Nama Projek : Reflexio, Nama pereka : Estudi Ramon Carreté, Nama pelanggan : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Projek Tipografi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.