Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg Tangan, Beg Malam

Tango Pouch

Beg Tangan, Beg Malam The Tango Pouch adalah beg yang luar biasa dengan reka bentuk yang benar-benar inovatif. Ini adalah karya seni yang boleh dipakai yang dipakai oleh pemegang gelang yang membolehkan anda bebas tangan. Di dalamnya cukup ruang dan pembinaan penutupan magnet lipat memberikan bukaan mudah dan luas yang tidak dijangka. The Pouch dibuat dengan kulit kulit lembu yang berlilin lembut untuk sentuhan pemegang yang sangat menyenangkan dan sisipan sisi yang bengkak, dengan sengaja berbeza dengan badan utama yang lebih banyak yang terbuat dari kulit kaca yang disebut.

Nama Projek : Tango Pouch, Nama pereka : Anne-Christin Schmitt, Nama pelanggan : Gretchen.

Tango Pouch Beg Tangan, Beg Malam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.