Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

Panorama Villa

Kediaman Selain struktur desa Mani yang khas, konsep ini disusun sebagai rangkaian serpihan batu individu yang berputar di sekitar atrium, pintu masuk dan ruang tamu. Jumlah kediaman yang kasar membuka dialog dengan persekitaran semula jadi, sementara irama bukaannya memastikan privasi atau mengundang pemandangan panorama cakrawala, membina pengalaman langsung dari narasi berturut-turut dan beragam. Villa ini terletak di Navarino Residences, kumpulan vila mewah untuk pemilikan peribadi di tengah-tengah resort Navarino Dunes.

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian

AEcht Nuernberger Kellerbier

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian Pada abad pertengahan, kilang bir tempatan membiarkan bir mereka bertambah di bilik bawah tanah yang berusia lebih dari 600 tahun di bawah istana Nuremberg. Untuk menghormati sejarah ini, pembungkusan "AEcht Nuernberger Kellerbier" mengambil masa yang asli. Label bir menunjukkan gambar tangan istana yang duduk di atas batu dan tong kayu di bilik bawah tanah, dibingkai oleh fon jenis gaya vintaj. Label pengedap dengan tanda dagang syarikat "St. Mauritius" dan gabus mahkota berwarna tembaga menyampaikan keahlian dan kepercayaan.

Pusat Penjualan

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Pusat Penjualan Reka bentuk menggabungkan penduduk timur laut dengan kelembutan dan rahmat Selatan untuk membiarkan kehidupan penuh inklusif. Reka bentuk pintar dan susun atur yang ringkas memperluas seni bina dalaman. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk yang sederhana dan antarabangsa dengan elemen tulen dan bahan biasa, yang menjadikan ruang itu semula jadi, santai dan unik. Reka bentuknya adalah pusat penjualan dengan ukuran 600 meter persegi, ini bertujuan untuk merancang pusat penjualan panggilan oriental moden, membuat hati penduduk tenang dan membuang suara di luar. Tetap perlahan dan nikmati keindahan hidup.

Pusat Penjualan

Yango Poly Kuliang Hill

Pusat Penjualan Reka bentuk ini bertujuan untuk meneroka bagaimana membawa pengalaman gembira dalam kehidupan yang indah di pinggir bandar, yang mendorong orang mengejar kehidupan yang baik dan memimpin orang-orang untuk bergerak menuju tempat tinggal puitis yang oriental. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk moden dan sederhana dengan bahan semula jadi dan biasa. Berfokus pada semangat dan mengabaikan bentuknya, reka bentuknya menggabungkan elemen budaya lanskap Zen dan teh, perasaan cinta nelayan, payung kertas minyak. Melalui pengendalian perincian, ia menyeimbangkan fungsi dan estetika dan menjadikan hidup itu artistik.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Reka bentuk menggunakan teknik reka bentuk keseimbangan formal sebagai aix untuk menyampaikan konsepsi seni oriental. Ini menerapkan unsur buluh, anggrek, bunga plum dan lanskap. Skrin sederhana dibentuk dengan pemanjangan bentuk buluh melalui pemotongan bentuk konkrit dan berhenti di tempat yang sepatutnya berhenti. Susun atur ruang tamu dan ruang makan dari atas dan bawah menentukan had ruang dan merangkumi ruang prospek oriental yang jarang dan tambal sulam. Mengenai tema hidup sederhana dan perjalanan ringan, Garis bergerak jelas, ini adalah percubaan baru untuk persekitaran tempat tinggal orang.

Penjenamaan Salon Kecantikan

Silk Royalty

Penjenamaan Salon Kecantikan Objektif proses penjenamaan adalah meletakkan jenama dalam kategori kelas atas dengan melihat dan merasakan menyesuaikan diri dengan trend global dalam bidang solek dan penjagaan kulit. Cantik di bahagian dalaman dan luarannya, menawarkan pelanggan percutian mewah untuk berundur untuk rawatan diri dan diperbaharui. Berjaya menyampaikan pengalaman kepada pengguna tertanam dalam proses reka bentuk. Oleh itu, Alharir Salon telah dikembangkan, mengekspresikan kewanitaan, elemen visual, warna dan tekstur mewah dengan memperhatikan perincian halus untuk menambahkan lebih banyak keyakinan dan keselesaan.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.