Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Penjualan

Shuimolanting

Pusat Penjualan Gaya cina dalam kes ini menggunakan batu tanah berwarna merah kopi gelap di pasaran dan kosong dari pencahayaan semula jadi tingkap lantai, membentuk kontras antara cahaya dan bayangan, yang maya dan yang sebenarnya. Kisi-kisi kayu maya dan aluminium, kepingan daun teratai seni tembaga di kawasan pemandangan air, dan seni pemasangan struktur watak Cina di kawasan selebihnya adalah titik "gelanggang anggrek dakwat" kes. Khususnya, penggunaan bahan baru cacar, dalam sorotan biasa luar biasa, tetapi juga dapat mengurangkan kos permukaan.

Bilik Pameran Bilik Mandi

Agape

Bilik Pameran Bilik Mandi Untuk membezakan dari ruang pameran biasa, kami mendefinisikan ruang ini sebagai latar belakang yang dapat menonjolkan keindahan komoditi. Dengan definisi ini, kami ingin membuat tahap masa yang komoditi dapat bersinar secara spontan. Kami juga membuat paksi masa untuk menunjukkan setiap produk yang ditunjukkan di ruang ini dibuat dari masa yang berbeza.

Reka Bentuk Ui

Moulin Rouge

Reka Bentuk Ui Projek ini dirancang untuk orang yang ingin menghias telefon bimbit mereka sendiri dengan tema Moulin Rouge walaupun mereka tidak pernah berkunjung di Moulin Rouge di Paris. Tujuan utamanya adalah untuk menawarkan pengalaman digital yang lebih baik dan semua faktor reka bentuk adalah untuk menggambarkan suasana Moulin Rouge. Pengguna boleh menyesuaikan pratetap dan ikon reka bentuk pada kegemaran mereka dengan ketukan sederhana di skrin.

Sekolah Antarabangsa

Gearing

Sekolah Antarabangsa Bentuk lingkaran konseptual dari International School of Debrecen melambangkan perlindungan, perpaduan dan komuniti. Fungsi yang berbeza muncul seperti roda gigi yang terhubung, paviliun pada tali yang disusun pada busur. Pecahan ruang mewujudkan pelbagai kawasan komuniti di antara bilik darjah. Pengalaman ruang novel dan kehadiran alam yang berterusan membantu pelajar dalam berfikir kreatif dan menzahirkan idea mereka. Laluan yang menuju ke taman pendidikan di luar kawasan dan hutan melengkapkan konsep bulatan mewujudkan peralihan yang menarik antara persekitaran binaan dan semula jadi.

Kediaman Privat

House L019

Kediaman Privat Di seluruh rumah itu digunakan konsep material dan warna yang ringkas tetapi canggih. Dinding putih, lantai kayu oak dan Batu kapur tempatan untuk bilik mandi dan cerobong asap. Perincian yang dibuat dengan tepat mewujudkan suasana mewah yang sensitif. Gambar yang disusun dengan tepat menentukan ruang kediaman berbentuk L terapung bebas.

Pemasangan Tanglung

Linear Flora

Pemasangan Tanglung Linear Flora terinspirasi oleh angka "tiga" dari bougainvillea, bunga Pingtung County. Selain dari tiga kelopak bougainvillea yang dilihat dari bawah karya seni, variasi dan kelipatan tiga dapat dilihat dalam aspek yang berbeza. Untuk meraikan ulang tahun ke-30 Festival Tanglung Taiwan, artis reka bentuk lampu Ray Teng Pai telah dijemput oleh Jabatan Hal Ehwal Kebudayaan Kabupaten Pingtung untuk membuat tanglung yang tidak konvensional, gabungan bentuk dan teknologi yang unik, yang menghantar mesej mengubah warisan festival dan menghubungkannya dengan masa depan.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.