Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan Tema

Dancing Cubes

Pemasangan Tema Reka bentuk ini berinteraksi dengan subjek yang dipaparkan oleh modul. Tema tema ini direka dengan mekanisme pengembangan sendiri untuk menghubungkan enam atau lebih kiub ke unit berskala atas dalam tiga arah tegak lurus. Konfigurasi bentuk bebas dengan takik menjadikan hubungannya serupa dengan orang menari yang saling berkait. Susunan lubang kecil mewujudkan struktur tempat penginapan untuk subjek dengan bahagian linier.

Lampu Meja

Moon

Lampu Meja Lampu ini berperanan aktif untuk menemani orang di tempat kerja dari pagi hingga malam. Ia dirancang dengan mempertimbangkan persekitaran kerja orang. Wayar boleh disambungkan ke komputer riba atau power bank. Bentuk bulan terbuat dari tiga perempat bulatan sebagai ikon naik dari gambar medan yang terbuat dari bingkai tahan karat. Pola permukaan bulan mengingatkan panduan pendaratan dalam projek angkasa. Pengaturannya seperti patung di siang hari dan alat cahaya yang menenangkan ketegangan kerja pada waktu malam.

Cahaya

Louvre

Cahaya Lampu Louvre adalah lampu meja interaktif yang diilhamkan oleh cahaya matahari musim panas Yunani yang mudah melintas dari penutup tertutup melalui Louvres. Terdiri dari 20 cincin, 6 gabus dan 14 dari Plexiglas, yang mengubah susunan dengan cara yang menyenangkan sehingga dapat mengubah penyebaran, kelantangan dan estetika akhir cahaya mengikut pilihan dan keperluan pengguna. Cahaya melewati bahan dan menyebabkan penyebaran, jadi tidak ada bayang-bayang yang muncul sendiri di permukaan di sekitarnya. Cincin dengan ketinggian yang berbeza memberi peluang kombinasi yang tidak berkesudahan, penyesuaian yang selamat dan kawalan cahaya total.

Reka Bentuk Pakaian

Sidharth kumar

Reka Bentuk Pakaian NS GAIA adalah label pakaian wanita kontemporari yang berasal dari New Delhi yang kaya dengan reka bentuk dan teknik fabrik yang unik. Jenama ini merupakan penyokong utama pengeluaran yang penuh perhatian dan semua perkara seperti berbasikal dan mengitar semula. Kepentingan faktor ini tercermin dalam tiang penamaan, 'N' dan 'S' di NS GAIA yang bermaksud Alam dan Kelestarian. Pendekatan NS GAIA adalah "kurang lebih banyak". Label memainkan peranan aktif dalam pergerakan fesyen perlahan dengan memastikan kesan persekitaran minimum.

Seni Bina Penggunaan Campuran

Shan Shui Plaza

Seni Bina Penggunaan Campuran Terletak di bandar bersejarah Xi'an, antara pusat perniagaan dan sungai TaoHuaTan, projek ini bertujuan bukan sahaja untuk menghubungkan masa lalu dan masa kini tetapi juga bandar dan alam semula jadi. Diilhamkan oleh kisah Cina musim bunga The Peach blossom, projek ini menawarkan tempat tinggal dan tempat kerja paradisiac dengan memberikan hubungan dekat dengan alam. Dalam budaya Cina, falsafah air gunung (Shan Shui) memiliki makna penting hubungan antara manusia dan alam, oleh itu dengan memanfaatkan pemandangan berair di laman web ini, projek ini menawarkan ruang yang mencerminkan falsafah Shan Shui di kota.

Identiti Korporat

film festival

Identiti Korporat "Cinema, ahoy" adalah slogan untuk edisi kedua Festival Filem Eropah di Cuba. Ini adalah sebahagian daripada konsep reka bentuk yang difokuskan pada perjalanan sebagai cara menghubungkan budaya. Reka bentuknya membangkitkan perjalanan kapal pesiar yang bergerak dari Eropah ke Havana yang penuh dengan filem. Reka bentuk undangan dan tiket untuk festival ini diilhamkan oleh pasport dan boarding pass yang digunakan oleh pelancong di seluruh dunia hari ini. Idea perjalanan melalui filem mendorong orang ramai untuk bersikap reseptif dan ingin tahu mengenai pertukaran budaya.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.