Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Ohgi

Cincin Mimaya Dale, pereka cincin Ohgi telah menyampaikan pesanan simbolik dengan cincin ini. Inspirasi cincin itu berasal dari makna positif yang dimiliki peminat lipatan Jepun dan betapa mereka disayangi dalam budaya Jepun. Dia menggunakan emas Kuning 18K dan safir untuk bahan tersebut dan mereka mengeluarkan aura mewah. Lebih-lebih lagi, kipas lipat duduk di cincin pada sudut yang memberikan keindahan yang unik. Reka bentuknya adalah perpaduan antara Timur dan Barat.

Pembuka Surat

Memento

Pembuka Surat Semua bermula dengan bersyukur. Serangkaian pembuka surat yang mencerminkan pekerjaan: Memento bukan hanya sekumpulan alat tetapi juga rangkaian objek yang menyatakan rasa terima kasih dan perasaan pengguna. Melalui semantik produk dan gambar sederhana dari pelbagai profesi, reka bentuk dan cara unik setiap kepingan Memento digunakan memberi pengguna pelbagai pengalaman yang tulus.

Restoran Dan Bar Jepun

Dongshang

Restoran Dan Bar Jepun Dongshang adalah restoran dan bar Jepun yang terletak di Beijing, terdiri daripada buluh dalam pelbagai bentuk dan ukuran. Visi projek adalah untuk mewujudkan persekitaran tempat makan yang unik dengan menggabungkan estetika Jepun dengan unsur budaya Cina. Bahan tradisional dengan hubungan yang kuat dengan seni dan kerajinan kedua negara meliputi dinding dan siling untuk mewujudkan suasana intim. Bahan semula jadi dan lestari melambangkan falsafah anti-bandar dalam kisah klasik Cina, Seven Sages of the Bamboo Grove, dan bahagian dalamnya membangkitkan rasa makan di dalam kebun buluh.

Kerusi Berlengan

Osker

Kerusi Berlengan Osker segera mengajak anda duduk dan berehat. Kerusi berlengan ini mempunyai reka bentuk yang sangat jelas dan melengkung yang memberikan ciri khas seperti kayu tukang kayu yang dihasilkan dengan sempurna, sandaran tangan kulit dan bantal. Banyak perincian dan penggunaan bahan berkualiti tinggi: kulit dan kayu padu menjamin reka bentuk kontemporari dan abadi.

Rumah

Zen Mood

Rumah Zen Mood adalah projek konseptual yang berpusat pada 3 pemacu utama: Minimalisme, kemampuan menyesuaikan diri, dan estetika. Segmen individu dilampirkan membuat pelbagai bentuk dan kegunaan: rumah, pejabat atau bilik pameran dapat dihasilkan dengan menggunakan dua format. Setiap modul telah dirancang dengan 3.20 x 6.00m yang disusun dalam 19m² dalam 01 atau 02 tingkat. Pengangkutan dibuat terutamanya oleh trak, juga dapat dihantar dan dipasang hanya dalam satu hari. Ini adalah reka bentuk kontemporari yang unik yang mewujudkan ruang sederhana, meriah dan kreatif yang dimungkinkan melalui kaedah konstruktif yang bersih dan perindustrian.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Reka bentuk moden yang kontras tinggi dan maklumat yang jelas Hirarchie membezakan sistem baru. Sistem orientasi berfungsi dengan pantas dan akan memberikan sumbangan positif terhadap kualiti perkhidmatan yang disediakan di lapangan terbang. Kaedah yang paling penting di samping penggunaan fon baru, elemen anak panah khas pengenalan warna yang berbeza dan kontras tinggi. Terutama pada aspek fungsional dan psikologi, seperti penglihatan yang baik, keterbacaan dan rakaman maklumat tanpa halangan. Kotak aluminium baru dengan pencahayaan LED yang moden dan dioptimumkan digunakan. Menara papan tanda ditambah.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.