Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peralatan Makan

Ingrede Set

Peralatan Makan Set peralatan makan Ingrede dirancang untuk menyatakan keperluan untuk kesempurnaan dalam kehidupan seharian. Set garpu, sudu dan pisau bersama-sama menggunakan magnet. Peralatan makan berdiri secara menegak dan mewujudkan keharmonian meja. Bentuk matematik dibenarkan membina satu bentuk cecair yang terdiri daripada tiga kepingan yang berbeza. Pendekatan ini mewujudkan kemungkinan baru yang dapat diterapkan pada banyak produk yang berbeza seperti pinggan mangkuk dan reka bentuk peralatan lain.

Perkhidmatan Cadangan Muzik

Musiac

Perkhidmatan Cadangan Muzik Musiac adalah mesin saran muzik, gunakan penyertaan proaktif untuk mencari pilihan tepat bagi penggunanya. Ini bertujuan untuk mencadangkan antara muka alternatif untuk mencabar autokrasi algoritma. Penyaringan maklumat telah menjadi pendekatan pencarian yang tidak dapat dielakkan. Walau bagaimanapun, ia mewujudkan kesan ruang gema dan membatasi pengguna di zon selesa mereka dengan mengikut pilihan mereka dengan tegas. Pengguna menjadi pasif dan berhenti mempersoalkan pilihan yang disediakan mesin. Menghabiskan masa untuk meninjau pilihan dapat meningkatkan kos bio yang besar, tetapi usaha itulah yang menghasilkan pengalaman yang bermakna.

Prototaip Kediaman

No Footprint House

Prototaip Kediaman NFH dikembangkan untuk pengeluaran bersiri, berdasarkan kotak alat yang lebih besar dari tipologi kediaman pasang siap. Prototaip pertama dibina untuk keluarga Belanda di barat daya Costa Rica. Mereka memilih konfigurasi dua bilik dengan struktur keluli dan kayu pinus, yang dihantar ke lokasi sasarannya dengan satu trak tunggal. Bangunan ini dirancang di sekitar teras perkhidmatan pusat untuk mengoptimumkan kecekapan logistik mengenai pemasangan, penyelenggaraan dan penggunaan. Projek ini berusaha untuk mencapai kesinambungan dari segi prestasi ekonomi, persekitaran, sosial dan ruangnya.

Hotel

LiHao

Hotel Kembali ke alam semula jadi, stesen budaya bandar. Buat gaya hidup yang halus. Eksklusif menikmati ketenangan dan ketenangan. Hotel ini terletak di kawasan yang sibuk di Zon Pembangunan berteknologi tinggi Baoding. Pereka itu mentakrifkan semula hotel resort bandar dengan pemikiran holistik melalui penyusunan semula persekitaran, seni bina, landskap dan dalaman sekitarnya untuk mewujudkan ruang hotel yang canggih, semula jadi dan selesa. Biarkan pelancong perniagaan merasa makmur dalam kesunyian, mencuri masa lapang setengah hari.

Pejabat Jualan

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pejabat Jualan Dengan permukaan air sebagai cermin, imej ketinggian bangunan diatur; dengan arca dan penanaman sebagai unsur, minat air dibentuk melalui hiasan; dengan penanaman terapung dan air pancut yang berubah dan lampu seni, minat terbentuk ; Dengan air sebagai jiwa, gabungan seni dan fungsi disimpulkan melalui titik balik ruang; kolam renang yang luas, di bawah sinar matahari, riak air, jernih dan telus, bersinar, melalui air yang terang, dapat melihat sikap setiap jubin dengan jelas, nampaknya ia juga membersihkan akal manusia secara umum.

Perumahan Pelbagai Unit

Best in Black

Perumahan Pelbagai Unit Best in Black adalah projek yang bertujuan untuk membuat bangunan kediaman jenis baru. Reka bentuk dalaman pangsapuri mewakili reka bentuk perindustrian yang memenuhi seni bina Mexico, bahan-bahan yang dipilih adalah untuk memproyeksikan rasa hairan di kawasan awam dan tampilan pangsapuri yang hangat, ini berbeza dengan fasad yang bersih dan tenang. Keempat fasad itu jelas terinspirasi dalam penempatan secara rawak dari bentuk permainan Tetris yang membentuk dinding dan tingkap bangunan, menciptakan atmosfer yang terang yang menghasilkan keselesaan bagi pengguna.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.