Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Setiap tahun Nissan menghasilkan kalendar di bawah tema tagline jenama "Kegembiraan tidak seperti yang lain". Versi tahun 2013 dipenuhi dengan idea dan gambar yang membuka mata dan unik hasil kerjasama dengan artis lukisan tarian "SAORI KANDA". Semua gambar dalam kalendar adalah hasil karya SAORI KANDA artis lukisan tarian. Dia mewujudkan inspirasi yang diberikan oleh kenderaan Nissan dalam lukisannya yang langsung dilukis pada tirai mendatar yang diletakkan di studio.

Nama Projek : NISSAN Calendar 2013, Nama pereka : E-graphics communications, Nama pelanggan : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.