Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Buku

Guiyang Zhongshuge

Kedai Buku Dengan koridor pegunungan dan rak buku stalaktit yang kelihatan seperti grotto, kedai buku memperkenalkan pembaca ke dunia gua Karst. Dengan cara ini, pasukan reka bentuk membawa pengalaman visual yang hebat dan pada masa yang sama menyebarkan ciri dan budaya tempatan kepada orang ramai. Guiyang Zhongshuge telah menjadi ciri budaya dan mercu tanda bandar di bandar Guiyang. Di samping itu, ia juga merapatkan jurang suasana budaya di Guiyang.

Nama Projek : Guiyang Zhongshuge, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Kedai Buku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.