Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Buku

Guiyang Zhongshuge

Kedai Buku Dengan koridor pegunungan dan rak buku stalaktit yang kelihatan seperti grotto, kedai buku memperkenalkan pembaca ke dunia gua Karst. Dengan cara ini, pasukan reka bentuk membawa pengalaman visual yang hebat dan pada masa yang sama menyebarkan ciri dan budaya tempatan kepada orang ramai. Guiyang Zhongshuge telah menjadi ciri budaya dan mercu tanda bandar di bandar Guiyang. Di samping itu, ia juga merapatkan jurang suasana budaya di Guiyang.

Nama Projek : Guiyang Zhongshuge, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Kedai Buku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.